Dreamweaver!

Dreamweaver är ett program jag inte kan mycket av över huvud taget! Men det är verkligen ett program jag vill lära mig hantera. Det jag vet är att man kan bygga hemsidor i det. 
 
I Medieproduktionen/Medier,sam,kom så ska vi göra som ett "slut projekt", vi ska göra en portfolio till en skola som vi möjligtvis skulle vilja gå efter gymnasiet. Jätte svårt att veta! Men vi får ta någon som låter bra, det är ju själva uppgiften som bedöms, det betyder inte att det är den här portfolion vi kommer använda sedan att söka med. Nu kommer vi i alla fall veta på ett ungefär vad det är vi ska göra.
 
Jag hade tänkt att välja något inom foto eller webbdesign eller så. Fota kan jag sen innan, påstår inte att jag är jätte duktig på det, men vet vad det handlar om ;) Webbdesign är jag verkligen inte speciellt bra på, men vill absolut lära mig! Därav Dreamweaver :D Min media lärare kan typ inget om det så jag frågade en annan lärare på skolan om han hade lust att dra lite grunder eller så för mig och Linnea. 

Så nästa vecka på digitalt skapande ska vi sitta med på hans webb lektion! Ska bli super kul, hoppas jag. Sen när resten utav skolan är på APL, APU eller vad det nu heter, så har han mycket tid över och kommer möjligtvis kunna hjälpa oss då också. 
 
Kan berätta lite för er också sen när jag själv vet mer om det här programmet, eftersom jag vet att många utav er också är intresseade av att bygga hemsidor och så :) 

                       

Kommentarer
Emma säger:

Ganska knepigt program faktiskt, men kul när man kan det!

Svar: Ja, kan tänka mig att det inte är speciellt lätt, hoppas på att jag gillar det ;)
None None

2013-03-13 | 15:23:50
Bloggadress: http://emmaforslunds.blogg.se
isola säger:

Funderar med på hur det fungerar!:P

Svar: Jag har ingen aning om hur det fungerar verkligen. Man ska kunna bygga hemsidan i programmet utan att lägga upp det på webben, men hur förstår jag inte :p
None None

2013-03-13 | 16:22:28
Bloggadress: http://isolation.blo.gg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback