Dressyr 28/8

**Tänkte försöka skriva ett sånt här inlägg efter varje träning, lite kul att kunna kolla tillbaka på senare.**
 
Idag hade vi höst terminens första dressyr lektion! :D 
Som tur var regnade det inte! Så vi red utomhus, vilket var väldigt skönt då vi var typ 8 st.
Jag hade Natte, Nautilus, som jag red litegran när jag jobbade på ridlägret sista veckan. 

Foto: Jag, det är inte jag som rider dock. utan det är en kompis som hade honom på ridlägret :) 

Det gick bra, men det har gått bätre på honom. Han var lite spänd och små stel i vissa rörelser. Han slutatde även lyssna när vi skulle flytta skänkelvikning. Men det blev bättre! och vi fck till de där skänkelvikningarna efter ett tag.Han var jätte fin i sista galoppen! :D Det var jätte kul! Hela sista delen av lektionen är jag jätte nöjd med honom faktiskt, han var jätte fin! Vi jobbade mest med att få dom att lyssa på oss ordentligt nu första gången, och mjukade upp dom på böjda spår med skänkelvikningar och sånt. Så nu är jag jätte taggad på att fortsätta jobba med honom och se både mig själv och honom utvecklas! 
Redan på fredag ska jag rida honom igen, men då står det hoppning på schemat! Tagga! ♥

Dröm som gått i uppfyllelse!

I fredags så fick jag feber på kvällen, när man får feber så brukar man kunna få skumma feber drömmer. I alla fall jag får det! Så jag drömde massa konstigheter natten från fredag till lördag. Men utav dom drömmara var en av dom lite mer speciella. Jag drömde nämligen att jag skulle få en MacBook från skolan veckan efter. Såklart vaknade jag pecis då jag skulle få den, så jag tänkte till mig själv att jag faktiskt fick skärpa mig. Inte skulle vi få en sån dator.
Men! Nu är det så att jag sitter och skriver ett "prämiär" inlägg på min nya dator till den här bloggen. Och det är på en MacBook Pro data!! Förstå att jag är hur glad som helst! 
Än så länge har jag ju inga bilder och sånt på den här än så det får bli lite äldre bilder som redan är upplagda, men det går bra i några dar va?? ;) 
 Kram ♥
 
Foto: Jag

Första klass utflykten!

Redan imorgon så ska min "stor" klass, hela 3 st, på vårna första "klass utflykt". Vi ska åka in till stan, till fotografiska!! :D Älskar att vara där! Helt underbart! Jag var där i sommras med min lillebror och morfar, då var det någon OS utställning. Nu är det en utstälning med Christer Strömholm. Så jag och mina två klass kamrater, Eric och Casper ska tillsammans med Martin, våran lärare, åka in efter lunch och kolla.
Det var faktiskt min ide att vi skulle åka in på något sånt någon gång, men blev lite förvånad att vi gjorde det så snabbt! 
Kamerorna kommer såklart hänga med hos alla tre, och i alla fall jag kommer visa er några av bilderna sedan ;) 

Och frisk, det är man ju fortfarande inte, så det får bli sängen för mig nu :) Och hoppas på att må bättre imorgon då även första dressyr lektionen för den här terminen börjar!! :D 

Sov gott, kram! ♥
 
Foto: Jag, från i sommras.

Jag ska ju lyckas med allt..

Godmorgon!
Hoppas ni sov gott!!
I väntan på bussen nu då så tänkte jag berätta lite om min lilla fail igår.. ;) Ja som sagt, så börjar jag tolv idag. Då det inte går så mycket bussar från där jag bor till åkersberga, så måste jag ta 9:45 bussen härifrån. Men jag kollade en extra gång igår kväll när bussen gick, så jag inte mindes fel. Då stod det självklart att bussen går 9:25 istället..Jag ba: va?? Så jag måste antingen ha varit jätte trött eller så stod det faktiskt fel på sl.se igår. För nu står jag här i kylan och väntar på bussen som faktiskt går 9:45 ;)
Jag undrar hur jag lyckas ibland.


Bäddat och klart!

Imorgon, om ungefär 12 timmar så kommer jag att ha fått min egna data!! :D IIIHHH! Haha, det ska bli väldigt skönt faktiskt. Då slipper man gnället om att man alltid använder "familjens" dator för mycket. Hoppas att jag kommer trivas med den, det gör jag säkert men ändå! Man vet aldrig med mig och apparater..På något sätt så lyckas jag nästan alltid ha sönder något ;)
Börjar inte först klockan tolv imorgon så det blir sov morgon för mig!! Det var länge sedan man hade sovmorgon när det är skoldag. Min säng har även stora förväntnigar på sig inatt.. :) Min snälle far köpte en ny, tillräckligt stor då min förra var för kort, madrass till mig. Så den hoppas jag på ska va bekväm att sova på ;)
Puss och gonatt <3


Why?? :O

Varför nu? Varför jaaaag för?
Jag som hade värsta roliga planen för imorgon! Jag skulle åka upp till stallet och vara funktionär åt min kompis, och samtidigt fota när dom hoppar. Dom hade även bett mig fota prisutdelningen åt dom. Men nej, nej självklart får man feber! :( 
Därför har mina inlägg jag planerat för idag inte riktigt blivit av, då jag knappt orkat ligga ner i soffan :( Så hoppas ni ursäktar mig. Morgondagen vet jag inte riktigt hur den kommer se ut. Borde städa, det behövs! Men tror inte det är så bra egentligen. 
Haha, säger jag som skulle göra vad som helst för att få åka till stallet imorgon men inte vill städa hemma ;)
Bra va? 
Tänkte försöka få upp lite bilder från hoppträningen jag fotade på idag, varning för att de inte är så bra. Jag fotatde nämligen men min Canon och den kan jag inte än såå, heheh :) 

Hoppas på att få upp några i alla fall :) 
Hur har er dag varit? ♥
 
Foto: Jag

Slapp dag!

Idag så var det en riktigt chill dag i skolan ;) Vi skulle bara ha något snabbt samtal med vår mentor. Fast vi hade det med typ vår "x-tra" mentor för våran riktiga mentor började tydligen idag. Så det tog bara ca 40 minuter sen så fick man gå. Jag valde också den första tiden så jag var ju klar snabbt. Då ficka jag till min morbror ett tag och snackade lite skit, haha. Honom har jag inte träffat på väldigt länge så det var kul! :) sitter just nu på bussen till lilla älsklingen ;) Haha han hatar att jag kallar honom liten ;) men det var värsta coola snubben på bussen! Han var typ en av dom man minst ser blnd hästarna och han hade typ egna hästar och red och sånt! :O sen så ska man ju inte dämma en person av utseendet, men jag trodde verkligen inte att han var en sån kille så det vag lite coolt :P han hade tydligen vart på Roo där jag rider också, haha!


Canon EOS 1100D

Idag! Idag! Så lämnade jag in påskrivna papper till skolan och fick min kamera! Gud så glad jag är! :D
Fotade lite i skolan + när jag kom hem, tänkte dela med mig av några bilder jag blev extra nöjd med. Men ha i bakhuvudet att jag bara fotat med Nikon tidigare, så jag kan inte Canon så bra än. Så bilderna är inte riktigt 100 ;)
Sträng Copyright på alla bilder! :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Foto: Jag
Alla bilder är tagna av mig idag för bara några timmar sedan. Alla är oredigerade :D Fixat allt direkt i kameran :) 
Sträng Copyright! ♥
Kram Tilda♥

Just nu Nada

Haha jaa just nu gör man inte så mycket. Står i skolan och typ väntar på att något ska hända ;) Jag får min data på torsdag! Happy!! :D och jag har fått min kamera idag, en Canon Eos 1100D, den ska sättas på prov när jag kommer hem ;) så tänkte jag ta och visa er resultatet, så länge det inte blir helt hemskt ;) kram <3


Tagga gymnasiet nu då!

Jo sista kvällen på sommarlovet tillbringar jag med er fina ;) Taggar satan inför imorgon, hehehe ;) 
Men är lite irriterad på blogg.se appen falktiskt! Då jag inte kunde ladda upp bilden på mina fina muffins imorse :O
Så det kommer nog inte bli så mycket bloggande från mobilen först den funkar, tycker det är lite små tråkigt att blogga utan bilder ;)

Men imorn efter skolan så ska antagligen jag, jossan och bella in till stan och schoppa lite ;) Vi har liksom inte träffats på heela sommarlovet så nu får vi ta chansen. Det känns lite konstigt att inte börja på samma dag och i samma klass som dom :O Det blir en ny grej, och tror det blir bra faktiskt :D

Så blogg blir det när jag kommer hem! Så då ses vi, kommer säkert ha massa att berätta om skolan och så :) 
Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa till imorgon, klockan är ställd på halv 7 så tagga! ;) 
Kramar ♥
 
Foto: Jag 

Fototävling hos Felicia!

Mycket tävlingar på G nu! Inte till häst dock :( Men det kommer det också :D
Felicia på http://feliciaknutsson.webblogg.se/ håller i alla fall i en foto tävling just nu med temat rörelse! Den avgörs kl 11 imorgon så pass på!!
Länk till tävlingen -->http://feliciaknutsson.webblogg.se/2012/august/fototavling-tema-sommar.html
Det man kan vinna är ett presentkort på 200kr hos http://www.tvspelsweb.se/. Där finns en massa olika bra kamera tillbehör som i alla fall jag dreglar över ;) 
Det jag skulle vilja ha om jag van vore den här http://www.tvspelsweb.se/ljustalt-runt-30x30-cm. Har länge funderat på ett litet ljustält då jag gärna vill fota små saker utan en massa rörig bakgrund. Så det vore kolt! 
 
Foto: Jag -Från avslutningen i Lördags :) 
Kram och lycka till! ♥

Tävling hos Josefine!

Ta en titt på http://josefines.se/index.html, där håller hon en pågående tävling om ett egen designat iPhone skal. Tävlingen avslutas den 23 agusti, så passa på. 
Jag tänkte vara med där, det är alltid kul med iPhone skal ;) 
Om du inte vill vara med i tävlingen --> http://josefines.se/category/tavlingar.html, så kan ni ända ta er en titt på hennes blogg, apsolut värt det! ;) 

Foto:Från Josefines blogg :) 

Hoppavslutning v.33

Några bilder från avslutningstävlingen igår. Fler kommer!  Men det kommer komma några i taget, annars blir det ett låååångt inlägg ;) Sträng copyrigt på bilderna!!!
Om det ni ser en bild ni inte vill ha där så får ni säga till. 
n idag 
Foto: Jag
Vad tycker ni? :) 
Kram♥

Halvt ändrade planer

God morgon! Sitter just nu i bilen på väg till ryttarstadion med Sandra som har Liam. Jag och mina ridlärare, och min kompis ska följa med och hjälpa henne därborta när hon ska tävla sin andra häst Formosa :D Det ska bli riktigt spännande! Jag kommer agera fotograf (om man kan kalla mig det) och hästskötare. Tanken va först att bara jag och Joanna skulle hitta på något, men så kom det här upp. Och då vi båda är hästtjejer så var det ju ingen tvekan om hur det blev ;) så nu är kameran och de nybakta muffinsarna är på plats i bilen ;)
Ha en bra dag! Ses! <3


Fototävling hos Rebeckas blogg!

Tänkte vara med i en fototävling som Rebecka på http://rebeckasfoto.blogg.se/ håller i! :D 
Man vinner ett precentkort på 300kr hos http://www.tvspelsweb.se/.
Det vore ganska nice med ett nytt stativ så den här skulle jag gärna vilja ha http://www.tvspelsweb.se/trebensstativ-fancier-159cm-enbart-stativ-ingar
Länk till tävlingen --> http://rebeckasfoto.blogg.se/2012/august/fototavling.html
Tävlingen avgörs på måndag så passa på! Finns inget att förlora ;) 
 
Bilden jag tänkte vara med och tävla med är fotad av mig i början av sommaren. Det är finingen Liam som förbereder sig för sommarbetet ;) 


Foto:jag
 

13:39

Ja! 13:39 så går min buss till stallet och alla vänner och hästar! Det är där jag mest av allt vill vara just nu, vill ut i friska luften utan en massa problem! ;)
Vad tänkte jag göra där? Jo jag ska fota på ridläger avslutningen, det har varit ett hoppläger där den här veckan och hopplägrerna har alltid en tävling som avslutning. Så då tänkte jag fota på mina vänner och deras ponnysar ;)
Förra året var jag också med på det lägret. Det var riktigt kul måste jag säga! Tyvärr var jag ju då inte med på det det här året, tyvärr så fanns inte pengarna till det :( Men men, jag har fått rida i sommar i alla fall, hoppa däremot har jag inte. Men snart börjar hoppträningarna igen och då blir det annat. 

Så här såg det ut förra året! 
 
Foto: min bror
 
Foto: min bror
 
Foto: jag
 
Foto:jag
 
Foto: jag + redigering

Dom tre sista bilderna är på min kompis Josefine som bloggar på http://browneyedrider.blogg.se/.
På bilden rider hon en jätte fin häst, Comet som hon tävlade en del. Nu kommer hon byta till en annan underbar häst som även jag hoptränat förut. Tror det blir super! Hehe, bilderna kanske inte är så super bra, men det var för ett år sedan ;) 
På dom två första bilderna är det jag och Dixie, henne hade jag i Dressyren på lägret. Hon hade inte vart helt ren så hon skulle ta det lugnt. Men det var skönt att få jobba henne i Dressyren :D Hade längtat länge efter det!
I hoppningen hade jag en annan ponny som inte står kvar på Roo just nu tyvärr. Honom hade jag aldrig ridit förut, men det gick bra i alla fall. Lite snabbt i början då han är riktigt stark, alltså riktigt riktigt stark och gick på hackamore.

Foto: Jag - Tvedens Korban

Foto: Någon som hade min kamera ;) 

Honungste med citron är det som gäller nu

Neeeeeeeej!!! Säger jag bara :( 
Jag är förkyld! Har ingen feber än så länge men den är nog påväg den också. Har däremot ont i huvudet och väldigt ont i halsen. Vad skulle det här va bra för!? Jag har ju saker jag måste göra och skolan börjar på måndag, panik!
 
Så sitter nu i soffan och lyssnar lite på musik och dricker honungsvatten med citron, ganska skönt för halsen.
Hur är det med er? :) ♥
 
Foto: Mor med min kamera

Älskar den!

Heej!
Har varit i täby inprincip hela dan idag, det var ganska trevligt. Var där med min bror, kusin, Anton och mami. Jag handlade lite nya kläder och kollade efter några skor. Men conversen som jag ville ha fanns inte inne -.- Bara i fel färjer. Men ska kanske inte i nästa vecka igen hoppas jag :) 
Nu är jag i alla fall hyffsat trött, känner mig lite hängig faktiskt :O Det vill man inte nu, då skolan börjar och allt igen. Bra första intryck liksom, kommer till klassen sjuk. jätte bra! Eller??

Fick min iPhone igår!! :D Så nu har jag min lilla fina bervid mig ;) Förhoppnignsvis blir det mer bloggande nu, då jag antagligen kommer ha en egen dator och även en lur man kan blogga från. Låter bra det tycket jag :)

 
Imorn har jag lite planer på att ta mig till Roo en snabbis faktiskt.
 
Eena tröjan och jeansen jag köpte :) 
Foto: Från GinaTricots hemsida

Mitt allt ♥

Om ca två veckor kommer någon ny liten tjej sitta på din rygg och le stort för att du är du ♥
Fyra år, du och jag. Dom åren lämnar man inte bara sådär. Allt jag kan har jag lärt mig utav dig.
Vår terminen 2008 blev du min älskade prinssesa. Du var den första ponnyn jag red på ridskolan, du var den första ponny jag blev extremt jätte rädd för, du är den första ponny jag börjat hoppa på, du är den sista som kommer läna mitt hjärta ♥ ♥
 
Jag hoppas din nya duktiga ryttare ska få en fantastisk tid med dig, lika fantastisk som jag har haft. Att du kommer lära henne allt du lärt mig. Att ni kommer ha lika kul tillsammans som vi, att hon kanske får uppleva dina knasiga och tokiga bocksprång ute på ängen. Få se din stolta blick när du äntligen lyckades bocka av mig där på ängen. Det är något man bara inte glömmer, inpräglat i mitt huvud föralltid. Och det får gärna stanna där. 
Du var allt i mitt hjärta och den som höll mig hel på den tiden. Du var allt för mig. Du är allt för mig nu med, du har hela mitt hjärta hos dig. Du har lärt mig att stå på egna ben, vilket jag älskar ännu mer av dig. 
Kanske kan låta konstigt i någons öron, men den här känslan du ger mig kan man leva ett helt liv på. 
Älskar dig mer än allt Dixan ♥
 

Foto: Vet inte riktigt, någon som hade min kamera.
Foto: Lina Brottman ponnysmurfarna.blogg.se
 

Foto: Pappa

Foto: Jag

Foto: Klara Toll

Foto: Jag med mobilen
Foto: Peter Herzig

JB Gymnasiet i Åkersberga

Nu på måndag börjar skolan igen..mahahaha! Den meningen känndes lite konstig att säga då vi precis slutat skolan..eller har vi det? ;) 
Nej men det ska faktiskt bli kul att börja, då jag inte kommer gå tillbaka till Söra skolan. Utan börja på gymnasiet! :D Jag är riktigt taggad inför det! Träffa nya människor och en ny vardag, även fast den kanske kommer lika de senaste skolåren så är det fortfarande nytt!
Jag kommer då börja på Jhon Bauer Gymnasiet i Åkersberga, där kommer jag gå Estet - Media. Ville gå Sam - Media först men den linjen var det inte tillräckligt många som ville gå tydligen, så den stängde dom. Men nu när jag ska börja estet så känns det faktiskt välldigt bra! :D 
 
Så måndag klockan 10 ska jag vara i min nya skola bland nya människor. Jag känner några stycken som redan går där, så det är ganska skönt. Då är man inte helt alone ;) 
Så nu taggar jag för skolstarten, ska fixa lite nya fräscha kläder och nya skor! :D Ett par converse tänkte jag mig denna gång ;) 


 
Foto: Från olika hemsidor.

Några fina flickor i hagen ♥

 
 
 
 
 
Foto: Jag
 
Fotade lite i hagen hos ponnisarna ♥ Skruttarna ♥
Finns alltid i mitt hjärta, även fast jag inte rider er så ofta så har ni alla ponnysar en plats i mitt och även andras hjärtan. Inte bara jag kommer hålla med om att ni betyder mycket för alla ♥

Det är jobbigt men ändå ganska skönt

**Rörigt tanke inlägg**
Att det vart såhär i så många år nu tar andan ur mig, hur har jag orkat vara den jag är hela tiden? 
"Tilda du är alltid så possitiv, så stark.Hur gör du?" Det hör jag ganska ofta, men det är så att jag känner mig inte alltid så possitiv och stark. Snarare tvärtom. Men när jag tänker efter så är jag i alla fall hyfsat stark, jag håller ihop mig själv för att alla runt mig ska må bra. För dom mår jag bra, vilket har hjälpt mig också. Att vara negativ hela tiden hjälper inte någon, det ser jag varje dag. Men att försöka vara possitiv hjälper mycket, då blir allting lite bättre. Lite enklare. 
 
Stay stong for those around you♥
 
Foto:Jag

Tävling hos min fina vän och hennes kompis blogg!

En kompis som rider i samma grupp som mig på Roo och hennes kompis har en tävling på sin blogg! En tävling om att vinna ett egendesignat iPhoneskal! :D 
Tänkte va med då min iPhone kommer hem till mig denna vecka! :D HAha as taggad ;) 
Gå in på tjejernas blogg och kolla lite samtidigt, det är verkligen värt det! Deras blogg är riktigt grym och jag tittar på den så ofta jag kan ;) En blogg man kan lära sig av :) 
Länk till deras blogg --> http://ponnysmurfarnas.blogg.se/
Länk till tävlingen --> http://ponnysmurfarnas.blogg.se/2012/august/vinn-ett-egendesignat-iphone-skal.html#comment
 
 
Foto: Från flickornas blogg! :D ♥

Seg dag idag

Godmorgon!
Haha..det känns som att jag precis gått upp. Är sjukligt trött typ :( Har varit hos mormor idag och solat lite, men sov typ hela tiden. Kännde mig jätte dryg,men så var det..
 
Imorn blir det bio i alla fall med älsklingen! Han fyller år idag så då ska vi på bio imorn, sen stannar han här några dar ;) På torsdag så ska jag rida härliga limpan! Ska bli lite kul ;) 
Men eftersom jag kommer ha sällskap här hemma i vecka så ska jag fixa lite inlägg ikväll tänkte jag. Det kommer komma mycket bilder! Speciellt från lägret ;D Har precis varit ducktig och skickat massa bilder till roo. Hoppas dom blir nöjda ;)

Foto: Jag

Dax för lite fix

Snart när mina naglar torkat så ska jag hoppa in i duschen och börja fixa iordning lite innan vi åker till mina kusiener. Vi ska fira att min fina lilla kusin, som fyller 8 i mina ögen, fyller 12!!!!!!!! :O Storflickan! Haha, asså gud vad stor hon har blivit! Snart är hon liksom 14..det låter nästan fel. Hon ska va min lilla gulliga kusin som fyller 8 varje år. Hon kommer alltid va min lilla gulliga kusin ;) 
 
Foto: Jag

Puss ♥
 
 

Ska vi ta och vakna?

Godmorgon på er! 

Hoppas ni har haft en bra vecka allihopa?! Att ni haft det bra i solen och bloggat som sjutton då de öst ner från himlen ;) HAha..nej men har ni haft det bra? :) 
Jag hade det välldigt bra på lägret, lite regnigt och ibland svinkallt väder. Fast det var kul! Lite skönt att komma hemmifrån. Det kommer lite bilder från veckan, och jag har en hel del bilder att skicka till Roo nu! HAha, sån tid det kommer ta! Men men, får fixa det ikväll. 
Det var några stycken som hade ont i halsen därborta, och var snuviga. Det har satt sitt spår nu..fick jobba på tempo igår. Feber halva dan, och har nu ganska ont i halsen. Det vore ju typiskt att bli sjuk nu när jag har min första hela vecka sommarlov. Och jag har nästan hela veckan planerad redan ;) 
Vad ska ni göra i veckan? :) 

Foto: Jag
Nautilus och Magic ♥

25 Agusti

Den 25:e är det en lokal tävling på Roo som jag alltid brukar vara med på. Jag brukar ju rida min prinsessa Dixie! :D 
Men iår är ju allt lite annorlunda, jag ska börja hoppa ny häst osv. Så för någon dag sedan frågade min instruktör, Cajsa mig om jag vill stå över den här gången. Med tanke på att jag är förlång egentligen för min prinsessa, och det kommer vara en ny tjej som ska få lära sig på henne. Och då tänkte Cajsa att hon skulle få hoppa Dixie. Natte, Nautilus som jag kommer börja hoppa mer är endast 5 år så det är lite tidigt för honom att hoppa en 80 bana.
Men jag tyckte det var ganska okej att inte vara med. Självklart vill jag inte sluta hoppa mitt hjärta! Men samtidigt så är jag för lång och det var ett så bra avslut med div III som vi vann i våras. Så jag kommer hoppas på att den här tjejen kommer lära sig lika mycket som jag har gjort på skruttan och kommer ha lika kul som jag haft i alla år! :D 
Jag kommer alltid älska den hästen med hela mitt hjärta! Ingen kan ta eller ersätta henne, aldrig någonsin! 
Det ända jag vill är hennes bästa och just nu tror inte jag att det är att jag tävlar henne pga min längd och för att hon inte har varit helt ren de senaste året. Även att hon faktiskt är 17 år och har vart med ett tag på ridskolan. Men så länge hon står i stallet och jag får se henne minst 2 gånger i veckan så klarar jag mig!! ♥
 
Foto: Pappa. Min fina och underbara bästa vän! Fan va jag älskar dig min prinsessa! ♥
 
Foto: En kompis pappa.
Min underbara! ♥

Andra omgången vi vann i Div III! :D I Djursholm :) 


Hästar i mitt liv utanför ridskolan

Började ju då rida när jag var 9 år. Alltså för 7 år sedan ungefär.
Första hästen jag red utanför ridskolan då, som jag i alla fall red oftare än en gång, var nog en lite shettis vid namn Olena! Kommer ihåg att jag först tyckte hon var jätte stor! :O Och shettisar som är så små ;) Jag kan inte ha vart så stor direkt. När jag red henne så fick hon ett litet föl som heter Olle, han var galet söt! Han är nog ett av det gulligaste fölen jag någonsin sett! :D Red kanske inte en gång i vecka på henne, eftersom det tog ganska lång tid att åka dit. Men någon gång i månaden åkte jag dit i alla fall.
 
Foto: Mamma/Ragna
Bjuder lite på mig själv där.. Det här är faktiskt här på ön! Där jag nu rider Liam och Peach! Olena var med på någon utställning och kom tvåa på den. Där var det dock ett tag sedan jag ridit olena som ni ser, jag är lite stor för henne där. Så det var väl något år sedan jag ridit henne där.
 
Sen var det faktiskt den underbara araben Dzoza som jag började rida. Henne red jag i 4 år! Och det var förra sommaren jag slutade då jag kände mig "bortglömd" därborta. Den historien kan vi ta någon annan gång ;)
Henne red jag i alla fall jätte ofta! Underbara häst! Hon var min bästa vän på den tiden, jag åkte till henne för att få lite ro i mig själv. 
 
Foto: Jag förlänge sedan! 
Hon var verkligen underbar! Jag gjorde allt med hene typ. Red dressyr nere på banan, galloperade genom skogen, över ängarna. Både barbacka och i sadel. Lite bocksprång här och där, ridläger på Roo. Hoppning på banan med hennes teknik, haha den var inte så bra. Åkte nog av 30 gånger då jag och en kompis försökte rida barbacka damsadel i olika gångarter ;) Gick inte så bra ;)

Under tiden som jag red på Dzoza så red jag även en annan häst i samma stall. Bellami, en nordsvensk som var ganska stor runt magen ;) Henne red jag alltid barbacka på! Gick inte annars då jag inte kom åt henne i sadeln ;)

 
Foto:jag
HAha, fint va! Hon var kol som en filbunke, om det inte gällde kor eller pressäningar.
 
Lite snabbt nu då, så red jag en häst som heter Evito Escobar "Escis" förra sommaren då jag slutade med Dzoza. Han är också en riktig sköning ;) 
Men som jag inte riktigt han lära känna innan de flyttade.
 
Foto:jag
 

Något som inte går att leva utan!

Något jag upptäckt med mig själv är att jag klarar mig inte en dag utan att ha fått lyssna på musik! :O
Glad flippar typ, även fast jag inte visar det så får jag som panik om jag inte fått den där lilla musik stunden. 
Jag älskar att bara sätta på musik så det dånar överallt och bara försvinna i mitt eget huvud.
Att sitta i bilen är nog det bästa som finns! Jag skulle kunna åka hur många mil som hellst bara det fanns bra musik som strömmade ut ur högtalarna. :D 
Jag kan komma på mig själv med att tänka, " Nej! Måste vi vara hemma nu?! Kan vi inte ta en tur runt ön, eller en sväng in till berga? Vill inte stiga ur bilen.."
 
Haha, knas va? ;)
Någon mer som har det beroendet? 
Tuggumi är också något, det förstör även mina käkar.. -.- Jag tuggar hela tiden. HAha, asså om jag har tuggumi imin ägo så tar jag ett varje gång jag blir stressad, hungrig, uttråkad, nervös, glad, ledsen, arg, frustrerad eller trött.
Det är helt knas! Jag kan gå och små äta under dagen och då blir jag så irriterad på mig själv, tar ett tuggumi och allt är löst. Kan gå en hel dag utan mat bara jag har något att tugga på! :O 
Ni kommer märka inom kort att jag är ganska knasig..haha, men sån är jag! 
Hate me or love me! Or something in between! ;) 

 
Bild från någon reklam hemsida.

Besluts ånget!

Kanske en fånig sak att få besluts ångest över..! 
Men det är ju så att jag ska köpa en ny lur! :D Och jag vet inte vilken!
Tidigare har jag ju sagt att jag ville ha en HTC One black V, men nu är jag inte lika säker längre. Jag menar jag vill fortfarande ha den, men har börjat fundera på att faktiskt ta en iPhone istället! 
Men jag vet inte riktigt vad jag ska bestämma, någon som har förslag? Eller kanske förslag på en annan lur överhuvutaget! 

Just nu ligger det nog mer åt iPhone hållet, men det kan ändras på en sec. Beror lite på vad jag får för pengar också ;) 


Sista direkt skrivna

Hehe..Godmorgon på er! 
Som rubriken säger så kommer nog detta bli det sista "direkt skrivna" inlägget från min sida denna vecka. Imorgon klockan 11 bär det av till Roo för att jobba där i en vecka! : D Det kommer nog bli jätte kul! Det var det förra gången så då hoppas jag på att det ska gå lika bra igen! ;)
Men där har jag ju ingen dator eller mobil att blogga från ( Kanske köper iPhone och då bli mer bloggande ;) ) så jag har fixat några tidsinställda i alla fall. Det blir ca ett om dagen, den ena är gaanksa lång! :O

Nu har jag typ 10 min på mig sen måste jag hoppa in i bilen för en sista dag på tempo! Sen kommer Anton hit och stannar tills imorn, haha han kommer få hjälpa mig packa..schysst va!? ;D Nej men han kommer komma förbi så jag får träffa honom en sista gång innan läger veckan :) 

Idag blir det inge stall heller, har lite mycke packning för det och så skulle Saga rida så då behöver inte jag göra det ;) Ha det så bra ikväll! Får se om jag kommer in och tittar senare i alla fall, men men ;) 
Kraaaam! ♥
 
Foto: jag. Inte direkt nöjd med den bilden..
 
Foto:Jag. Gult är fult..Nej det tycker jag faktiskt inte ;) 

Nu kör vi!!

Nu har jag satt igång med en massa tidsinställda för nästa vecka! Bra va!? ;) 
Nej, men lite tråkigt är det ju att bloggen ska behöva stå tom igen! Så nu ska fingrarna brinna och berätta lite saker för er :) Jag har litegran i huvudet iaf, och hoppas det uppskattas ;) 

Liten smygtitt på vad som kommer upp?

*Vad händer i höst med tävlingar och ponnysar?
*bilder från förr
*Den 25 Agusti
.. Ja, tre saker i alla fall som jag kan bjuda på redan nu. 
 
Let's Go! :) 

Foto:jag

En sådan morgon blev det

Vaknade precis av att min pappa körde ner och hämtade posten, varför inte gå? Det är ju bara 200 meter kanske ;) 
Jag som trodde att solen skulle skina idag? Jag är ju ledig. Nej men vad tänker jag, självklart ska det ju va regnigt. Jag är ju ledig! 
Men, men. Jag ska ändå inte gå ut så mycket, så då blir det ju lite enklare att göra det man behöver göra här hemma innan jag drar iväg till ridlägret :) 

Foto:jag Ridläger rosen! :D
 
Kollar lite på nyheterna, på gymnastiken. Tjejerna är ju 17 år!! Och de vinner liksom OS! :O Dom är som små fjädrar, som bara studsar runt på mattan och gör otroliga saker! 
 
Foto: Nerladdad.
 

Kram! 
 
 

Finally!

Imorgon lyckades jag få ledigt! Gud va skönt måste jag säga.
Men hur ska jag ta vara på denna dag då da? Jo, man kan ju tro att jag ska rida. Det var tanken först, men just nu måste jag faktiskt erkänna att jag inte har någon ork. Saga ska ändå rida imorn så då behöver inte jag göra det.
Jag kommer istället sova, ta det lugnt alltså. Packa inför lägret nästa vecka och sen ta en tur in till norrtälje för att träffa bästa i någon timme. Känner att det är det jag behöver just nu.
På kvällen sedan ska jag iväg med mor och oscar på nån grej. 
Får se hur det går :P 
Ska sätta mig och fixa lite inlägg till nästa vecka också, har några bra i huvudet. Men jag ska bara hinna få plats med den planeringen i mitt huvud vilket är lite svårt.
Haha :P 

Foto: Jag
Så söööta! 

Som jag saknat dig min prins!

Igår när jag kom till stallet fick jag se världens finaste prins stå där i hagen igen! Gud så glad jag blev! Jag gick raka vägen dit å pussa på honom, han fick även Peach ena äpple ;) 
Min plutt skrutt som jag saknat honom! 

Efter att jag vart ute och gått med Peach i nästan en timme så följde jag med Sandra på Liam. Vi var ute i nästan en timme och red, vi tog det ganska lugnt då det varsamma dag som Liam kom in och Formosa hade bara ridits i några dar, hon har även blivit sparkad på benet så det måste man ha lite i bakhuvet. 
Men det har blivit fint! Växt ihop bra trots att hon stått ute! 

Efter att jag jobbat på lägret så ska jag börja rida honom mer, även rida Peach men jag kommer ta det lugnt med henne då det känns lite taskigt att få upp flåset på henne i två veckor för att sen inte kunna rida mycket alls. Då känns det bättre att ta det lite lugnt och bara rida för att hon ska få komma ut och röra på sig :) 
Inte rida för att få en massa förhoppningar och vilja utveckla det. Det har jag redan, men man behöver inte skpa fler ;)
Nu måste jag skynda mig iväg till duschen för att sen åka till jobbet om 25 min.. hehe. Har liiite bråttom.
Kram på er! ♥
 
 
Foto: jag.

Hänt lite grejer..

Det hände lite privata saker för mig igår, så jag hade inte någon lust att prata med så många, därför stod även bloggen tom tyvärr.
Vad som hänt kommer jag berätta senare när jag vet mer om hur allt slutar.
Kram♥