En annan knas som omväxling

Idag hände det inte så mycket här känner jag. Men hade lite fullt upp med matte och idrottsprov som jag anagligen faila på.. -.- Så går det när man kommer på dagen innan man ska ha prov att man inte pluggat, och då inte gör något åt det :O Säger bara det Mathilda..det är ditt liv och ditt ansvar ;) 
 
Åkte upp till Liam idag, för en gångs skulle så var det ljust ute när jag kom dit, det var ett tag sedan. Väntade på Sandra och vi red tillsammans i ridhuset. Liam gick som en klocka, verkligen super bra :D Blir ännu mer motiverad till lördag då vi ska försöka oss på lite hinder, sist fick jag nästan nackspärr ;) 
 
Liam var faktiskt ovanligt lugn och avslappnad idag, exakta anledningen vet jag inte. Han hade väl en sådan dag. Men en gissning kan vara så att han är lugn när det inte är han som måste hålla stämmningen uppe ;) Det hade nämligen Formosa idag. Hon blev fruktansvärt rädd för något (hjärnspöke??) så hon spattade en del i gången, Liam ba: men..men det där är ju typ mitt jobb :O Så det blev en annorlunda visstelse bland knas hästar i gången idag. But here I am alive! :D
 
Nu ska jag försöka sova lite..är väldigt trött och det är en lång dag imorn. Har i alla fall tillgång till datorn hela dagen, längtar till kvällen. Hoppning med bästa kompisarna och en gullig ponny :) Dessutom så räknars dagarna bara nedåt då min älskling kommer hem om typ 9 dar ♥ :'D
 
 

En nej dag

Idag är verkligen en nej dag..Haha, man ba nee jag orkar inte. neej men det här var inge gått, nej (!) jag vill inte vara kvar i skolan längre. Men det är bara 1,5 timme kvar. Så får stå ut, men den där resan på bussen :o 1,5 timme där me..ne usch verkligen nej dag idag. Ska passa på att hoppa av vid tempo och köpa något till ikväll. Bara för att det är en sådan dag. 

Tänkte träna lite ikväll, mage/rygg och armar. Ska träna med min bror om han inte tänker träna försent. Jag tänkte nämligen försöka ta det lite lugnt på kvällen och hoppas på att sova gott. Två dagar nu har jag sovit gott men det är fortfranade pain in the ass att gå till skolan, asså verkligen. Visst man tycker kanske inte det är kul, men jag blir irriterad, då tanken att skolka och dra hem är mer lockande än att faktiskt sitta kvar och försöka är större. Då blir jag lite irriterad och känner att jag verkligen måste fixa min sömn nu. 

Foto: Jag 

Vad tycker ni?

Vad tycker ni om headern? :) 
 

Chillar på lunchen

Sitter och kollar på Vampire diaries nu på lunchen. Så jäkla bra! 


Jag fick faktiskt lite gjort under lektionen, jag gjorde dels en ny header som jag tänkte försöka få upp under dagen ;) 


Godmorgon

Seeg seg morgon idag också. Men det är helt okej lektioner idag, fast känner att jag inte kommer få så mycket gjort idag heller..inte bra Mathilda ;) Ska sätta mig och redigera lite bilder med hjälp av olika tutorilas, så man lär sig lite nya triks ;) 


Är hur nöjd som hellst med Clinicen igår! Det var en riktig upplevelse att få höra och se Rolf-Göran Bengtsson på riktigt. Tänk dig en teori lektion med ridläraren med där står han, Roffe som dan innan hoppat världscups hoppning. Sån cool känsla! 

Först så var det en grupp med tre hästar, tre unghästar. En var 4 år och hade hoppat ca 10 gånger, de två andra var 6 år och hade tävlat lite grann. 4 åringen var så fin och för att ha hoppat 10 gånger så tog den stora framsteg! Rolf-Göran sa att de gick lite längre än vad man kanske skulle gjort i vanliga fall med en sådan häst. 
 
Efter den gruppen var det paus och så fick man lite fika. Sista gruppen var det 5 ryttare med. Alla hästarna där hade tävlat eller i alla fall hoppat 1.30. Där lades mer tid på framridningen, och jag kände igen mig på inprincip allt han sa. Jag såg problem som vi på hopplektionerna med Cajsa har jobbat med. 
 
Det var väldigt kul att märka att man kände igen sig i det han sa. Det var lite samma övningar vi brukar göra och det var på samma sätt han löste problemen. Så det kanske inte var så mycket nytt jag lärde mig, men det känns nästan som att jag tycker det var roligare att jag kände igen mig i det han sa istället för att ha lärt mig allt nytt utan att känna igen något från tidigare. 

Kommer aldrig glömma det, stog 50 cm ifrån honom, inte 50 cm ifrån tv skärmen ;) 

Bild från min instagram :) 

Svårt att sluta när det är så..

..Spännande!! 
 
Kollar på Vampire diaries lite då och då, och det är så svårt att sluta kolla på det! Det är så spännande. Är just nu på säsong fyra, typ avsnitt 2 eller 3. Snart är finns det ju inga fler. Då måste jag sitta och vänta på att nya ska släppas, jag kommer ju dö av längat typ :O Tycker inte ni också att det är svårt att sluta titta på en serie som är så himla spännande, man bara måste titta på ett avsnitt till.. ;) 


Seg morgon?

Måste nog säga att jag inte va den ända som var seg på bussen imorse. Stämningen var både seg och trött. Haha, sov inte så bra inatt trots att jag la mig i tid. Somna vid 3 ungefär, nu huvudverk och bultande ögonlock på en lektion med en lärare som är virrigare än någonsin! Kul va? ;) 

Jag och pappa beställde min jacka igår :D Den kommer vara lite stor för mig, men det var den minsta vi hittade. Den är dessutom snygg. 
 
 
Vet att den inte är gjord för tjejer, men jag gillar den ändå! 
Nu ska jag försöka börja jobba och få något gjort. Längtar tills skolan är slut idag. 


Längtar tills imorgon!

Sitter på mitt rum igen och dricker te, mys! Kollar runt lite på tröjor/jackor som jag ska åka med när jag åker till fjällen. Börjar bli lite bråttom då jag ska åka till Romme nästa tisdag. Så måste beställa ganska snart om jag inte vill åka i bara byxor ;) 

Har käkat lite, kollat på världscupshoppning och på Ponny akuten. Blir så sugen på att ha egen häst när jag kollar på sånt! Blir inte ni också det? :) 

Är så taggad till imorgon. Kommer komma hem ganska sent på kvällen då jag och pappa ska kolla på en clinic med Roffe på Aspviks ridklubb!!!!!! :D En clinic med Rolf Göran Bengtsson liksom, det ska verkligen bli hur kul som helst! Tar med kameran och hoppas på att vi får bra platser och att man får fota. Några av ridklubbens ryttare ska typ få rida för honom så ska han snacka lite och sådär. 

Såg honom idag på tv när han hoppade världscup och imorn ska jag sitta och lyssna på honom på en clinic. Happy! :D :D 

Älskar de här stilarna till killar. Önskar att Redestore skulle göra kläder för tjejer också :) 
http://www.ridestore.se/stil-2144

Skånsta-Roo utbyteshoppning.

Det gick somsagt hur bra som hellts idag när vi red! Jag och Rebecca hoppade 80 i andra gruppen. 

Hur går det till då? Jo Skånstas ryttare rider fram ponnysarna och startar på dem. Sen byter vi hästar så får Roo ryttarna ridafram på ponnysarna och sedan starta dem. Jag var tredje sist i min grupp. Framridningen gick ganska bra, det var ibland som hon blev lite stark. Annars gick hon faktiskt ganska bra, i ett litet övertempo kanske men det är Rebecca och hoppning vi snackar om. Jag red så att hon alltid hade något att tänka på, medans Cajsa sa åt de andra att öka så fick jag fortsätta att liksom bestämma skjälv hur jag skulle göra. Det som passar bäst för liksom. 

Jag red på en volt, ökade lite minskade lite flyttade ganska mycket för skänkeln. Framhoppningen gick också super, speciellt de två första sprången. Det tredje som var på en oxer gick det lite fort och stressat. 
 
När vi hade startat så gick det faktiskt ganska bra. Jag försökte vara så mjuk i handen som möjligt. För det är ju ingen ide att sitta och slita ponnyn i munnen när det går för fort, bättre att rida och driva ner takten. Det var lättare under framridningen då vi inte skulle över något hinder. 

Över hindren så hade jag lite långa tyglar vilket gjorde att jag inte kunde följa henne med handen lika bra. Men mycket kortare tygel mellan hindren kännde jag inte skulle bli mycket mer än en dragkamp. 
På sexan så hamnade vi lite mella två galoppsprång så det språnget blev lite knäppt, skrattar varje gång jag tittar på det. Jag blev också lite förvånan när hon hoppade av tidigare då Rommy aldrig skulle ta ett längre språng om han hade möjligheten att klämma in ett extra. Men det blev bra i slutändan och jag gillar den där ponnyn mer och mer för varje gång jag rider henne :) ♥
 

 


Hemmkomst

Hej där! 
Kom precis hem från tävlingen och tänkte hoppa in i duschen. Men insåg att det inte fanns något varmvatten så får vänta en liten stund.
HAha, sitter och kollar på min knasiga katt som hoppat in i min ikea påse där jag haft alla mina ridkläder. Han gillar att sova i papperspåsar har vi kommit fram till ;) 

Är i alla fall ganska trött i både huvud armar och framförallt ben. När jag har duschat så tänkte jag berätta hur det gick, är stört nöjd! Varje gång jag ridit Rebecca så har det slutat med att jag vill ta med henne hem. Men jag verkar vara den ända. Fin ponnyn ♥
 

Godnatt!

Nu blir det sängen, hoppas på att sova snart. Är sjukt trött! Men vi kommer nog ligga och babbla ett tag, men det är standard på tjejkvällar eller hur? ;) Klockan står på 8:20 och tävlingskläderna ligger på plats. Är jätte taggad på att tävla igen! 

Håller verkligen på att bli sjuk :( Har ont i halsen och i huvudet, hoppas det är lite bättre till imorn. Men det kommer väl sluta med att jag måste vara hemma på måndag, men det går ju inte då jag och pappa ska iväg på en grej på kvällen, berättar imorn :D 

Gonatt! ♥
 
Foto: Linnea 

Taggar!

Vi sitter nu hemma hos Bella och taggar oss själva till tävlingen imorn. Vi ska möta Skånsta i en utbyteshoppning. Dem kom förut till oss och red på våra hästar. Nu är det vi som ska komma till dem och rida på deras ponnysar. Jag fick reda på vem jag ska rida på igår, Rebecca heter hon. Det är ett skimmel sto, hon är en D-ponny fick jag precis veta. Men jag trodde hon var mindre ;) HAha.

Har hoppat henne förut, på tidigare utbyteshoppningar även på ponnycupen. Hon är ganska pigg, blir lätt väldigt stuttsig. Men jag tycker sånt är kul och det brukar gå väldigt bra ändå. Så jag känner mig faktiskt ganska säker på imorgon. Jag ska hoppa i andra gruppen, 80cm. Hoppade 90 på henne första gången jag hade henne på en utbyteshoppning. 
 
Kommer ihåg att det var min favorit häst när jag var på skånsta, tycker fortfarande om henne men fastnade lite för en liten plutt ponny som jag hade när vi red där med skolan. En liten B-ponny som hade lite små fasoner för sig ibland. Men hur gullig som hellst och det slutade med att hon gick med väldigt långa och fina steg på den lektionen. Plutt ponnysar 4 life ♥ 
 

Ska försöka få min pappa att filma när jag rider och någon annan att fota. Bilderna blir kanske inte det bästa i ridhus men det är kul att ha i alla fall :) Blir det bilder så kommer de komma upp här. 

Äntligen ska vi tävla igen! Så som jag har längtat! 


Bild-från skånstas hemsida 
Här står Rebecca antagligen ute på sommarbete och myser i solen :) 

Så Nöjd! ♥

God morgon på er. Eller det är inte så mycket morgon längre men ändå. Det blev en lite senare kväll igår, vi somnade nog vid 3 eller så. Efter att ha ätit en massa godis och kollat på skräckfilm. Vi kollade på Gothic, eller ja jossan och bella gjorde det. Jag sov typ, haha! Alltid jag att somna till film.

 

Jag var ganska slut i kroppen när jag kom hem dels för att jag börjar bli sjuk och för att jag red igår. Det gick hur bra som helst! I framridningen jobbade vi lite på böjda spår, öka minska, lite basic saker liksom. Speciellt efter galoppen som vi tog på en volt så kändes det super bra! Han lyssnade både fram och tillbaka utan att jag behövde göra så speciellt mycket.

 

När vi sen började hoppa så flöt det på hur bra som helst för alla tycket jag. Vi hoppade in på en studs på kvartslinjen för att sedan galoppera på en kryssoxer med en galoppbom framför som låg vid väggen. Det kändes bra och Rommy hoppade fint! När alla hoppat så höjde Cajsa lite innan vi gick vidare. I slutet la vi ihop allt till en bana, det gick super!

Fram tills dess så var det inget stopp. Det hände på sista banan vi hoppade. Den var mindre och bestod av 4 hinder. Hindren låg från 95-1m, men det trodde jag verkligen inte. Höjden såg ut som 80 och det kändes så också.

Stoppet fick vi på första hindret, kryssoxern som låg på 1m. Vi kom prefekt in på bommen men sen var det jag som inte höll om med skänkeln så att han stannade, helt och hållet mitt fel. Jag tänkte nämligen innan att han skulle stanna och då blev det så ;) När jag kom igen så gick allt super! Är extremt nöjd och var som sagt ganska trött då jag börjar bli sjuk.

Puss♥

Foto: Jag

Något kallt blev varmt

Foto: Linnea
Foto: Linnea Photoshop-Jag

Taggar historia!

Sista lektionen nu då. TAGGA! Haha, nee men är lite slut i huvudet, fick inget gjort på svenskan tyvärr :( Det här är våran sista termin med historia och jag vill så gärna åtminstone ha C, vilket jag inte ligger på nå. Bara E, så jag ska försöka jobba så hårt jag kan så jag får det där betyget.
 
Många säger att A är ett måste och viss att E räcker. Jag håller med båda faktiskt. Ett A är så kul att ha, men samtidigt så räcker ett E. Men jag känner för mig själv att jag vill ha C i alla fall. Så ska prata lite med min lärare så det kanske det kan fixa sig. 

Men längtar så till ikväll! Ska möta upp Bella efter skolan så ska vi fixa lite saker till ikväll, sen upp till stallet och träna ♥ Efter det hem till Jossan eller Bella, vet inte vilken än men, vi ska kolla på film och mysa! Längtar! :) 
 
Foto: Jag 

Lessons in love ♥

Älskar ♥
 

Godmorgon

Känner att den här frasen "godmorgon" är välldigt upprepande, hos alla bloggar faktiskt. Men det är svårt att komma på vad det är man kan skriva istället tycker jag. På morgonen skriver man ju ofta vad som kommer hända under dan, eller om vad det var som hände på kvällen innan. Då blir det lätte godmorgon. Någon som håller med? :) 

Sitter på svenskan och har precis läst i 20 min som våran lärare vill att vi ska. Vi ska läsa och skriva loggbok om det vi läst varje vecka. Ganska skön start på morgonen, lite lugnt och tyst liksom. 
 
Vi hade det jätte trevligt igårkväll. Jag kom dit innan honom eftersom jag fick sluta så tidigt, så jag gick ner och mötte honom i centrum. Passade på att köpa en ny makeup remover, testade en ny som jag tyckte verkade bra. Men när jag sköljde av den i duschen så började det svida på ögonlocken :/ Så jag vet inte om det faktiskt var så bra, men ska testa ikväll igen, om samma sak händer igen så ska jag kolla efter en ny. Måste även komma ihåg att kolla efter en scrub, ansikts mask och en typ fukt kräm från Aloe vera. Testa dem igår och jag älskar dem! :D Hur sköna som hellst! 
 
Vi kollade i alla fall på en film innan middagen, Hotel transylvania, en disney film som var extremt rolig! HAha, han och jag är ganska lika. Båda är lika tokiga i disneyfilmer. Sen blev det go middag och sedna mer film. Berättelsen om PI, en underbar film verkligen, efter den Hobbit. Självklart med gott te och ett varsit frukfat. Myys va det! :) 


Profilbilden!

Såhär blev det! :D 
 

Hej där!

Hej! 
Sitter hemma hos min morbror nu och kollar på barnkanalen ;) Haha, förstår inte pogramen. Jag kom ihåg ett av programen de visade, jag ba: åå, liten igen..! Hihi det var lite spännande. Jag lägger märke till att serierna är mycket kortare än va det var förut. Nu är det över på kanske en kvart, men då känndes det som minst en halvtimme :O Knasigt! 

Det har kommit upp en hel del tävlingar, älskar tävlingar! Även fast jag man inte vinner så är det ju kul att vara med! Det har faktiskt hänt att jag vunnit en design från en tävling förut. Det var super kul! :D 


Kollar igenom bilderna som jag och Linnea fotade i tisdags och hoppas på att hitta en ny profilbild till skype. Känner att det var att tag sedan jag böt ;) Tänkte kolla om jag kommer på en ny header också, men måste få in lite plugg därimellan också ;) 

ÅÅå..jag trodde de skulle sätta på teknade lejonkungen nu, men nej det blev något annat knasigt pogram :( 

Fina Dino ♥ Foto: Jag

Foto tävling hos Dahlèn!

Jag är med och tävlar i Dahlèns foto tävling i sammarbete med Kamda.se. Temat är färg, och reglerna är enkla. Man tävlar om att vinna en värdecheck på 200kr hos Kamda.se.
Länken till hennes blogg -->
http://www.bloglovin.com/frame?blog=531398&link=aHR0cDovL2Nhcm9saW5lZGFobGVuLmJsb2dnLnNlLw

Länk till tävlingen-->
http://www.bloglovin.com/frame?post=733730899&frame_type=a&blog=531398&link=aHR0cDovL2Nhcm9saW5lZGFobGVuLmJsb2dnLnNlLzIwMTMvamFudWFyeS9mb3RvdGF2bGluZy1pLXNhbWFyYmV0ZS1tZWQta2FtZGFzZS5odG1s

Om jag skulle vinna så skulle jag gärna vilja ha den här --> http://www.kamda.se/ir-fjarr-jjc-ir-n2-nikon :D 
Den bild jag är med och tävlar med är fotad av med min Nikon D3100 i sommras. Det är på ett par gula blommor som vi har välldigt många av. Gillar den pga av den starka gula färgen. 
Det ända jag har gjort med bilden nu i efterhand är att dra lite lite i nivåerna! Hoppas den blir omtyckt :) 
 

Blogg tävling hos Nellie!

Jag är med i Nellie Berntssons tävling om att vinna ett tävlingssett från kyro riding gear! Ett super snygggt sätt som jag gärna skulle ha på tävlingsbanorna med Rommy! :D Va med du också! 
Länk till tävlinge -->http://nellieberntsson.se/2013/01/22/nellieberntsson-se-kyro-ridinggear/

 

The Power Of Love ♥

Älskar låten ♥ Börjar nästan gråta när jag hör den ♥ Hörde den för bara några minuter sedan :) ♥ 


Possitivt

Nu tänker jag bara frammåt, det är det som funkar just nu när nära och kära krånglar fram och tillbaka. 
Alltid tänka possitivt, då blir det ett snäpp lättare! :D 

Sitter just nu och packar faktiskt. Hihih, ska inte rymma hemmifrån, lovar ;) Imorgon så ska jag sova hos min morbror, vi ska ha lite filmkväll med god middag och en massa skitsnack. Kommer dessutom att ha en 5 minuters bussresa från honom till skolan. Så hej sovmorgon! :D Väl behövligt till fredag då jag har svenska och historia från 8-15. Tror jag kommer sova gott därborta. 

På fredag då, då åker jag inte heller hem. Jag åker med Jossan & Bella hem. De två bästa tjejerna på denna jord! Mina fina systrar som alltid finns där även fast jag är som jag är ibland ♥ Vi ska ha en liten tjejkväll, bara vi med godis, jordgubbar och ansiktsmasker och allt. Hihi, antagligen en natt full av tjejsnack också ;) 

Vet inte riktigt hur det blir på lördag, vet inte hur jag ska ta mig hem men det är hem som är tanken. Men det slog mig att jag kanske ska fråga om jag kan sova hos någon av dem igen, då vi ska tävla på Skånsta tidigt på söndag. Ska ta och ringa pappa och dem när jag skrivit klart ;) 

Det var lite snabbt som kommer hända för mig de närmaste dagarna. Kanske inte så detaljerat men kommer nog inte bli så mycket blogg på eftermiddagarna. 

Sitter och lyssnar på en av mina favorit låtar. Värt att lyssna på texten ♥
 

Just smile and everything will be okay ♥


Foto: Linnea

Juste, jag färgade håret ;) 





Färga håret??

Ahh! Kanske ska färga mitt hår ikväll! :O Hihi, måste erkänna att jag är lite nervös. Har aldrig färgat mitt hår förut, förutom några enstaka slingor. Flera kompisar har sagt att de tycker att jag ska färga mitt hår blont. Så ikväll kanske det blir av :D Shiit!! 


Beroende!

Haha, jag hatar att vara beroende av saker! Finns en hel del..men en grej är ett spel..haha! 
Hay Day heter det, helt klart värt att spela, liknar lite farmville, men det är så mycket bättre! 
Sitter och spelar det lite till och från, så min lur är ganska varm kan man väl säga ;)

Hade tyvärr otur med den där värmen, dom fick igång den igen. Så nu sitter jag och skriver prov..kul va? :)

Längtar till ikväll, min och linneas myskväll! ♥

Foto: Jag-Längtar såå efter sommaren!! 

Hoppas Hoppas!

Jag sa tidiagre att det var extremt kallt i skolan. Dom har skickat efter någon att komma och kolla om det är värmen som är sönder eller om det bara är felställt. Jag hoppas på att det är sönder! För då får vi gå hem vid lunch! :D Det skulle vara så underbart! Då hinner vi till stallet innan det blir mörkt också, och då kommer vi hem tidiagre :) 

Hoppas hoppas! 
 

Måndag igen

Sitter på första lektionen med värsta ide torkan! Vi ska göra en animerad kortfilm på 30 sec och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Det är desutom svinkallt i skolan..så sitter med jacka och mössa men fryser ändå! 

En lång dag idag, media hela dan så det är bra! Men måndagar brukar kunna vara väldigt långa. Ska till stallet efter skolan, eftersom jag red länge ute igår så ska jag jobba lite i ridhuset. Förhoppningsvis så kommer Linnea komma med mig hem idag, hon sover ju då  över hos mig. Imorn är tanken att hon och jag ska fota på förmiddagen och sen åka till skolan. Så två timmars sovmorgon hej! :D Det är verkligen behövligt.

Har massa planer för den här veckan, duktig :) 



 

Älskar sånna här stunder!

Tog en välförtjänad lugn morgon idag. Vaknade nio men bestämde att ligga kvar en stund, gick upp och bara chillade! Det var verkligen jätte länge sedan. Åkte i alla fall iväg till stallet idag, vilket underbart väder! 
Jag tog en lång tur men en kompis och hennes häst. Solen sken och vi hade snö överallt när vi kom till baka. Det blev både mys i skogen och lite bus på småvägarna ;) 
Liam tycket det var väldigt roligt att få komma ut och bara vara. Få gå som han vill utan krav. Bara busa av sig lite med sin lekkompis :D 
 
Skulle verkligen önska att fler sådanna här dagar fanns. Inget krav på när du måste gå upp, ha en mys dag i stallet utan stress och sen komma hem och faktiskt känna att man kan ta det lugnt ♥

Foto: Jag. Min fina prins ♥

Foto: Jag. Dino, Liams bus kompis! 

Nytt!

Har presis skapat en ny blogglovin! Så jag har två olika, och jag kommer använda mig av båda. Den jag skapade från början förljer jag en massa olika bloggar, så jag tänkte inte proppa den här lika mycket. Kände lite att jag inte hade någon koll alls på vem jag följde. Så jag ville skapa lite ordning ;) 

Följer dem som frågar, annars så gör jag det när jag hittar er blogg ;) Kram på er! 




Godmorgon

Kallt! Det är verkligen jätte kallt ute! -11 imorse hemma hos mig. Pappa sa att det var -16 på vägen där han körde. Sick! 

Men tycker ändå att det är mysigt med kyla, jag gillar det samtidigt som jag inte göra det. Alltid klagar man på att det är för kallt, men det är egentligen ganska mysigt. Kan bero på situtionen också då men, sitter man i stugan på fjället är det hur mysigt som hellst! Men går man i 40 minuter påvög hem med huvudverk och det är mörk + att det snöar extremt mycket..då är det inte lika kul ;) 

Todde jag skulle sova som en stock inatt, men nejdå. Jag tror jag har infört något nytt. Inte sova någonting på nätterna.. Sov ca 1 timme 0nsdag-Torsdag och max 4 från igår till idag. Så jag är lite lagom trött. Men ska försöka göra så gott jag kan på lektionerna, så det inte slutar med att jag måste göra det hemma sen. 

Vi har läst nu på morgonen på svenskan, men läste bara 2 sidor, kännde att risken att somna i boken ökade för varje mening. Brukar kunna läsa på kvällarna för att kunna sova, så det blev lite fel signaler idag ;) 

Kollar ut och ser den kristall klara snön, längtar jätte mycket till sportlovs veckan! Någon som kan lista ut vad jag ska göra? ;) 


Egen designat iPhone skal!

Jag är med i Theresias tävling om att vinna ett egen designat iPhone skal! Var med du också! :) 


Reglerna är enkla och det tar bara några minuter ;) 

Hennes blogg:--> http://theresiasandahl.blogg.se/
Tävlingen:-->http://theresiasandahl.blogg.se/2013/january/vinn-ett-egendesignat-iphoneskal.html#comment

Hemma mys ♥

Sitter fortfarande i brorsans soffa och spelar. Eller aa, jag spelar/kollar på datan. Mest datan just nu ;) Tog en liten frukt och en kopp te och blev helt plötsligt väldigt sugen att gå ut att fota lite igen. Om min kropp och mitt huvud vill hänga med så tänkte jag ta mig ut en stund vid halv 3 :)  

Min otur fortsätter..min bästa och finaste nagel gick av :( Får se vad som händer innan dagen är slut ;) 


Veckans blogg!

Oj det här var länge sedan! Men nu kör vi igen. Dom jag brukar säga, det skadar aldrig att försöka ♥ 


Fina Theresia håller en veckans blogg tävling på sin blogg! Var med du också! :) 

http://theresiasandahl.blogg.se/2013/january/veckans-
blogg.html#commenthttp://theresiasandahl.blogg.se/index.html

En sån dag

Idag är det verkligen en sån där dag då jag ska sitta hemma i soffan och inte vara i skolan. Viket jag gör! Sov hos Anton inatt, men sov max 1 timme..fick nya gummisnoddar till min tandställning igår så hade gaalet ont i min mun. Så kunde helt enkelt inte sova. Sen blev det strul med bussen osv.. Så jag bestämde mig för att åka hem på en gång. Är galet trött och känner att jag snart inte kan stå på benen längre. Men jag kan inte sova! Förstår inte varför :( Älskar att sova men kan bara inte :O 

Sitter just nu och spelar oblivion på min lillebrors tv, geek ja vet men det är kul! Idag blir alltså en såndär dag då jag ska hålla mig borta från allt farlig och bara ta det lugnt. 

Hur är eran dag? 


Foto: Jag

35 minuter!

I just detta ögonblick är det 35 minuter kvar innan jag slutar! Eller egentligen slutar jag klockan 3, men just idag ska jag till tandläkaren och spänna min tandställning. Trots att jag inte kommer kunna äta på ca 3 dagar så kan det vara värt att få komma bort från skolan tidigare! ;) 

Den här dan är lite konstig faktiskt. Jag är på både bra humör, min dag är bra osv. Men samtidigt så är den inte det. Imorse så kom bussen in till berga försent igen så jag missade den andra bussen till skolan igen, vilket resluterade med att jag kom försent.. På det så skrev jag ett matte omprov som jag tror inte gick så mycket bättre än det första! Helt värdelöst…Dessutom tjafsat lite med pappa och sånt fram och tillbaka. 

Efter tandis så åker jag till min kille, och tillsammans åker vi hem till mig för att lämna fiskarna som jag ska vakta då han är i Thiland. Lilla lyckost! Efter det åker vi tillbaka hem till honom och jag sover där. I alla fall som vi har bestämt nu. Hoppas på det! För på lördag åker han. Och han är inte hemma imorn kväll, så jag kommer bara träffa honom idag och på fredag..sen åker han liksom :O Dessutom så har vi vår 6 månaders dag imorn. det blir lite knas men det löser sig. Kommer i vilket fall som helst sakna honom hur mycket som helst när han är i varma Thiland och jag är kvar i kalla Sverige. Kommer typ räkna timmar tills han kommer hem igen ;) 


Hästisar

Red fina Elvira idag igen. Hade henne förra tisdagen också. Hon är en fin brun d-ponny som är ganska seg men tycker det är kul när hon verkligen får jobba. Idag jobbade vi med att "aktivera" deras bakben. Jobbade med galoppfattningar och så. Hon tycker det var super kul när vi flyttade skänkelvikning några meter för att sedan rida raktfram och fatta galopp. Hon började tidigare några gånger, hon ba: Ja! kul!! 

Var lite smått oförberedd på att hon fattade tidigare då hon somsagt är lite seg, men det lärde jag mig snabbt att hon inte alltid var. Hon var mycket mer frammåt och mjukare den här lektionen än vad hon var förra tisdagen. Tror jag har henne nästa vecka igen ;) 








Känslan av eget

Känslan att ta hand om något som är en egens..älskar den känslan! Ända sedan jag började rida så har jag velat ha en egen häst! Känslan växer sig bara starkare för varje år som går. Kommer ihåg när jag, för flera år sedan, satt och kollade på hemsidor efter hästar som jag verkigen ville ha. En häst kommer jag ihåg, det var en valack, fux. På bilden gick den med inspänningstyglar och något träns jag inte alls viste vad det var då. Det var en häst som älskade att hoppa och allt sådant. Man har kanske inte de högsta kraven när man är mindre. Då är det mer, den ska va cool, söt och jätte snäll! Älska morötter och äpplen så man kan göra en tårta av det och knäcke mackor, och i mitt fall var det extremt viktigt att den kunde hoppa ;) 
Idag kan de där önskningarna fortfarande ligga där, men tror ändå att man kollar på lite fler saker än just de när det verkligen gäller ;) Någon som håller med?
 
Jag har alltid gillat ansvaret med egen häst. Jag har tagit hand om hästar i flera veckor som om de skulle vara min egen. Gud vad jag saknar det. Även om de veckorna har utspelat sig under de kallaste vinterlovet jag vart med om,så har jag ändå älskat det! 

Skulle jag vilja ha en egen häst nu? Ja! Såklart jag skulle vilja ha det!! En häst som jag bestämmer över, jag lägger upp träningen osv osv. :D Hur underbart vore inte det? 
Men om sanningen, långt inom mig skulle fram, så vet jag innerst inne att just nu har jag verkligen inte tid. Mår helt enkelt inte heller tillräckligt bra för att ha det ansvaret.. :( Men det är ju bra ändå att kunna säga det till sig själv. Tänk om jag hade skaffat en egen häst i nuläget, det hade troligtivis inte blivit så bra. Men vid ett lugnare tillfälle så vet jag att får jag chansen till att skaffa häst, så gör jag det! ;) 


När solen går ner

Det känns som att solen alltid går ner nu mera! Det är mörk när man går till skolan på morgonen, och mörkt när man kommer ut från skolan igen. Jag som började känna lite sommarkänslor, åtminståne sommarlängtab, då nästan all snö smälte. Men icke! 

 

Det är i alla fall den låten som spelas flest gånger varje gång jag lyssnar på musik nu mera. Ni som känner mig tror jag inte riktigt visste att jag brukar lyssna på låtar från Kapten röd, kartellen osv. De är hur bra som helst! 

 

Så det här är min nr1 just nu ♥

 


Allt har en positiv & negativ sida

Alltid då man sovit som mest som man är som tröttast!, Så borde det inte vara, men jag är nog inte den ända som känner igen mig. När jag vaknade imorse var jag jätte trött, tänkte "Usch för skolan!" Men måste gå idag, gick inte igår så har inte val.. Gick upp och det var såg väldigt kallt ut ute. När jag väl kom ner till bussen så var den sen, om den inte kommer inom 5 min så går jag hem och sätter mig i soffan med en kopp te och brara chillar. Bara för att jag tänkte så kom ju bussen..Inne i Åkersberga sedan så var bussen fortfarande efter planerad tid, så jag missade den andra bussen jag skulle ta till skolan..Därav nästan en kvart sen till första lektionen. 

Allt säger att jag skulle ha stannat hemma. Vet att den andra bussen på ön som kommer från norra inte kom. Så där var det några som fick sitta i soffan och softa med en kopp te. Något avunsjuk måste jag säga ;) 

Trots detta så har jag gjort en hel del under lektionen. Har redigerat 3 bilder i Photoshop och är väldigt nöjd med speciellt en utav dem. Har dessutom kommit på vad jag ska göra som ett projekt vi ska göra. Har kommit en bit i alla fall. 


Foto/Ps- Jag


Den här bilden var den jag blev mest nöjd med. När jag fotade den var jag tråkigt nog inte alls beredd. Vilket jag borde ha vart då jag vet att fåglar på en brygga som man gärna vill fota kommer flyga iväg. Dummt att inte vara förberedd, man lär sig av sina misstag! 


Foto: Jag - orginalbilden till den åvan. 


 

Dålig fantasi

Har haft lite dålig fantasi på sistone, inte funnits någon lust att skriva. Igår satt jag bara och skrev men det slutade med att jag bestämde mig för att man inte skulle publicera det. För personligt just nu.
Sitter nu på engelskan och jobbar lite med synonymer och fick en extrem lust att skriva någonting. Så därför detta lilla inlägg.
Idag ska jag åka hem direkt efter skolan, första gången på väldigt länge!
Så tänkte passa på att städa i mitt rum(det har smällts en bomb där💣)och kanske göra någonting åt mina naglar, man vågar inte kolla på dem just nu.. ;)
Det kanske kommer upp några idéer under tiden. Det hoppas jag på i alla fall!


Bästa tillfället!

Sitter och kollar ut genom fönstret och ser alla underbart fina träd som är omringade av frost! Så himla underbart! Men självklart så har jag inte min kamera här.. :( Men när jag har min kamera, typ imorn, så tänkte jag fota lite. Även om det är mörk ute så kanske jag fotar lite ljus eller så. Det var ett tag sedan jag gjorde det. Tänkte lägga upp de bilderna, men hårddisken ligger på lagning i skolan. Lite små nervös över att de bilderna inte kommer att komma tillbaka :(


Alltid jag!

Tjo tjoo! Haha, det va ett tag sedan som jag brukar säga. Man kan väl säga att mitt bloggande tog jul lov också..

Har varit på 60 års "fest" under förmiddagen och ligger nu och lyssnar på när min kille blir dödad på mv2! ;)

Det där med alltid jag handlar om igår -.- jag va så snäll så jag städade lite, men såååklart så ska jag ha en skål med vatten där jag tappar min mobil.. :'(
Fick panik! Och ett tag kunde man inte höra när någon pratade i den, men lät sen ligga över natten avstängd. Så nu verkar sen vara okej. :)
Jag är verkligen en mobil mördare.. Inte okej