En dröm jag inte alls hade trott!

Ni vet att jag igår trodde att jag skulle få rida Caprili under lektionen. Men det fick jag inte. 
Kan ni tänka er vem jag fick ha? :D 

Ger er en ledtråd men en bild..
 
 
Kanske en väldigt enkel ledtråd men ändå! Jag fick rida min lilla ängel tll prinsessa. Det var så länge sedan! Tror Anton tyckte att jag var ganska knäpp som typ pratade med en jätte pipig röst. Och hon var så smutsig, jätte lurvig och blöt med massa torv och lera, det syntes att hon hade haft kul under tiden i hagen. 

Jag stälde upp henne i gången och Anton hjlpte mig att borsta på henne :O :D Blev lite förvånad måste jag säga, men jag gillar det! 

När vi hade fått henne så ren vi kunde under den tiden så såg stallgolvet ut som hennes box ungefär, fult med torv och sönder smulad torkad lera ;) 

Under lektionen så jobbade vi med att flytta skänkelvikning utmed långsidan. Först så red vi fram på en serpentinbåge på vardera sida om medjelinjen. För att mjuka upp dom lite innan vi började med det jobbiga. Usch vad jag tror att Dixie inte gillade mig där ett tag. Hon är väldigt stel, om man säger att hon går på ett rakt spår så skulle hon lika gärna nästan va lite överböjd på en volt. Så kan det se ut ibland, men det brukar släppa ett tag. Hon jobbade bra med bakbenen efter ett tag och tillslut så följde huvudet med. Men det var svårt och jobbigt för oss båda. Har träningsverk överallt nu känns det som, och det tror jag nästan att lilltjejen också har. 

Cajsa ska försöka fixa så att jag kan forstätta ha henne på tisdagar. Hon skulle behöva gå såhär lite oftare, ca 5 gånger i veckan i alla fall. Men det går inte just nu eftersom hon mest går me de små. Så då är det ju bra att jag kan rida henne en gång i veckan i alla fall! :D 

Är verkligen hur glad som helst över att ha fått rida henne en gång till! 
 
Puss min ängel, mitt hjärta, mitt liv, mitt allt ♥ ♥ ♥ ♥

Regnskur till morgon

Usch och fy säger jag bara till det här vädret. Från en underbar natt till en usel natt..alltid lika kul. Tänkte plugga lite igårkväll, men det slutade med att jag vaknade i panik klockan två på natten! Orkade inte gå upp imorse heller, det stormade utanför fönstret och jag hade någon migrän liknande huvudverk som ännu inte har släppt. Lyckades dessutom sova på något konstigt sätt så har j*kligt ont i nacken! 
Mys morgon verkligen. 

Men jag hoppas på att den bara blir bättre och bättre. Slutar 11:15 idag , så tänkte åka in till älsklingen och försöka plugga lite, kommer säkert sluta med att jag somnar ;) Sen i kväll så hoppas jag på att få rida Capri på lektionen. Tror det kommer bli super! Jag gillar sådanna hästar som hon. Dom som är lite stessade, menar inte att det är bra att hästen är stressad, men jag vll gärna se att jag kan få den hästen att lugna ner sig. 

Får se om det blir donken till frukost/lunch ;) Nyttig som man är! 
 
Foto: Jag
Jag saknar sommaren!

Godmorgon!

Godmorgn på er! Hoppas ni sovit lika bra som mig inatt :) 

Igår så jobbade jag åt jossan och bella som skulle tävla, så jag tog deras lats. Det var faktiskt tiktigt kul att jobba igen, det var ett tag sedan sist. Tycker faktisk att det är väldigt kul att jobba med barn, inte bara små barn utan även de lite större, när de speciellt är barn bland hästar så blir det mycket roligare!
 
Jag började halv 11 och slutade halv 3. Den sista timmen så behövde jag inte göra något mer, så jag tog ut lilla c-ponnyn Caprilli. Hon hade inte gått något under dagen och jag visste att hon hade vart ganska stark och pigg den senaste tiden. Så tänkte att jag med lite längre ben än de som brukar rida henne, kunde ta och jobba henne lite grann. Så jag tog ut henne på utebanan och skrittade fram en stund. började sedan med att försöka mjuka upp henne och lugn ner henne då hon stressar och bara springer på. Så jag red på mittvolten några varv tills hon gick i en bra och låg form. Hon tog långa och fina kliv istället för dom jätte stressiga. Galopperade bara i ena varvet, hon blev lite stressad igen efter det så jag tänkte att jag fokuserar mer på att hålla ett lugnt tempo istället för att jobba i alla gångarter. Det slutade med att jag både kunde skritta och trava på fyrkanten i båda varven med en lugn och fin form. 

Jag frågade faktiskt om jag fick rida henne på tisdag, och Cajsa sa att hon skulle försöka fixa det. Tycker hon var väldig trevlig att rida och jag tror det är bra för henne att gå med på våran lektion ibland :) 

Efter jobbet så hämtade Anton och hans mamma mig på Roo och vi åkte hem till dem för att fixa lite middag. Efter middagen kollade jag och anton på lite film, tror vi somnade redan innan 10 :O Så jag vaknade helt utvilad imorse. Saknar sådanna mornar mer och mer för varje vecka som går, så den där ena goa natt sömn som jag bara får någon dag i veckan kommer jag ta väl vara på! 

Hoppas ni haft en lika bra morgon! 
 
Foto: Jag
 

Stressig dag..

Sov hos Anton inatt, så jag åkte från honom till stallet imorse. Vi kommer ha en kadrilj uppvisning i stallet om en månad ungefär, och idag var första gången som min grupp tränade. Jag hade Magic, det var ganska kul, han var mer framåt och pigg än vad han brukar vara. Vår kadrilj kommer bli hur grym som helst! :D 

Efter stallet så åkte jag till jobbet. Egentligen skulle jag inte jobba idag, men tjejen som egentligen skulle ha jobbat kom inte. Så jag fick hoppa in för henne. Dock några timmar försent, men jag hade ju redan mitt inbokat så kunde inte göra så mycket åt det. Jobbade i ca 3 timmar, det var lite små stressigt eftersom jag inte jobbat på ett tag och pga att de bara hade vart två där på förmiddagen så det fanns en hel del att göra. 

Nu sitter jag i alla fall och tar det lite lugnt i sängen. Ska snart gå ner till vardagsrummet och vara lite social med smågrabbarna som är på besök. Det är mammas kompis barn. Dom ska sova kvar här inatt. Just nu sitter dom och kollar på Ice Age 3 för första gången. Sötungar ♥ 

Vad hittar ni på ikväll? :) 

Foto: Jag

Underbar träning!

Åå vad bra det gick igår! :D
Som jag hade hoppats på så red vi fram utan stigbyglar. Vi red serpentiner mellan ena serien på långsidan och sedan travade vi över några bommar (Över bommarna med stigbyglar). Sen galopperade vi även utan dom och började hoppa fram på mini räcken som stod på kortsidorna.
Det gick ganska bra, lite snabbt ibland då skänken ligger mer intill och blir lite mer framåt drivande. Men det lyckades jag ändra till nästa gång jag kom på hindret.

Efter det så skulle vi hoppa långsidan. Där var det först en studs på två hinder sen ett galopp språng över en oxer, ett galoppsprång till och sedan avsluta med ännu en studs på två hinder. Riktigt mjölksyre träning för hästarna.
Vi började lågt, och även där gick det väldigt bra. Det jag behövde tänka på var att inte titta ner, men det är ingen nyhet när det gäller mig.
Vi höjde några gånger och det fick bara bättre och bättre! Några gånger tappade jag tyglarna lite grann, men det var pga att han hoppade ganska stort och runt, dom det kändes som i alla fall, men tycker ändå jag lyckades hålla kvar stödet ändå. Cajsa sa att alla hoppade jätte bra och högt över!

Sista övningen så skulle vi nästan rda som i en åtta. Från H skulle vi vända mellan räcket och oxern till ett räcke, ut runt kortsidan för att sedan göra samma sak från K till en trippelbarr. Även där gick det super :') han hoppade bra första gången på båda hindrerna som än inte va så höga. Bra väg och bör galopp när jag vad honom. När vi sedan höjde för sista gången så höjde hon kanske 20 cm eller något. Är inte riktigt säker men tror räcket låg på 90 och trippelbarren på 80/90.
Jag red likadant den här gången men var lite mer framåt eftersom jag vet att han kan va lite osäker och vi tillsammans har inte hoppat trippelbarren förut. Men det gick super! Lika bra väg som innan, ett bra tempo och ett fint språng över trippelbarren. Dock så vred jag mig lite bakåt som jag gör ibland. Haha det kändes kan jag säga! Det gjorde ont i bröstkorgen i landningen, den var mjuk och så men eftersom språnget blev lite större och jag vek mig bakåt så tröck det till lite. Något att tänka på till nästa gång!

Jag är jätte nöjd över lektionen, det blir bara bättre och bättre. Rommy och jag kommer närmare varandra och han börjar lita mer och mer på mig :) jag hoppas att det fortsätter i den här takten!


Träning ikväll

Ikväll har jag hoppträning på lilla Rommy igen! 

Det går faktiskt frammåt för oss. Förra gången red vi utan stigbyglar och tränade sits och balans. Det är något av det bästa som finns! Det blir så mycket bättre då. Bättre galopp och bättre språng. Bättre rytm i allt eller hur man ska säga. Det blev det för mig i alla fall! :D Vi travhoppade ett litet kryss med en travbom innan för att sedan ta ett galoppsprång och hoppa över en oxer. 
Rommy hoppade jätte fint på den! Han var väldigt högt över. Först så förstog jag inte, jag gillade språnget men jag förstog inte vad han gjorde. 

Cajsa sa att han hoppade jätte fint och stort :) Det känndes verkligen bra. Så jag hoppas på att vi kommer rida lite på samma sätt idag också. Men vi får se :) 

Vad ska ni göra ikväll? 


Foto: Jag

Gulle ponny! 

Teenager posts

 
 
 

Kanske det blir så?

Under lektionen nu så sitter vi och gör hitte på CVn. Vi lägger upp en plan för hur vi kommer fortsätta efter gymnasiet. Det är kanske inte alls såhär det kommer att se ut. Men jag har ändå lagt enr en tanke på vad det är jag faktiskt vill. Sen kommer det kanske kunna bli så att jag går helt andra vägar och blir rörmokare eller något! Haha, man vet faktistk inte vad man blir om 6 år. 


Vi har i alla fall kollat runt lite och jag har hittat lite som skulle intressera mig. 
 

Så det är såhär det kommer se ut från JB till fotograf och webbdesigner. 
Eller?? 
Vad vet jag? 

Har ni funderat något på hur ni kommer göra? :) 


Börjar träna lite smått

Efter skolan idag så ska jag träna med min bror igen! Jag är inte sjuk längre så nu finns det inget att klaga på! 
Skönt att komma igång. Jag hoppas på att min träning ska göra mig starkare i ridningen! 

Kommer mest sprigna ett tag, i alla fall ca 20-30 minuter. Sen kommer min bror försöka få mig att göra olika styrke grejer. Haha, lite små pinsamt när gymmet är proppfullt och man inte orkar någonting pga att man är svag. Men det ska det bli ändring på ;) 


Foto: Jag
Saknar sommaren så himla mycket! ♥

Resultatet!

Martin tyckte att jag skulle försöka lista ut själv hur han på videon gjorde i slutet. Så det gjorde jag :D 
Och jag är väldigt nöjd med hur det blev!! 
Säg gärna vad ni tycker om den ;) 
 

Photoshop: Jag

3 timmar Photoshop

Har digitalt skapande nu, och vi jobbar i Photoshop! :D Äntligen! Gillar Ps mer än illustrator och flash kan man ju säga. Höll på med en bild på mig och Anton och skulle göra en negativ ram runt den. Kollar på tutorials på http://www.moderskeppet.se. En toppen bra hemsida! Men videon jag kollar på strular i mitten..så jag kan inte göra klart den. Tänkte försöka göra något annat av samma bild på den tiden som är kvar :) 


Photoshop: Jag

Den här bilder jobbar jag med i Ps, vad tycker ni? Kram
 

Vågar man säga det??

Vet knappt om jag vågar säga det här..men jag tror att jag är frisk! :D Det känns så i alla fall. Lite små snuvigt och rassel i halsen nu på morgonen men det är nog bara en morgon grej.

Sitter på första lektionen nu, anmation, har ingen aning om vad vi ska göra men det blir nog kul :)

 

You say I'm nothing?

Du har ingen aning om hur mycket ord smärtar när man säger sådär. Min helg har vart konstig ändå, räckte inte det eller? Finns här för mig istället för att gå emot mig. Jag har inte gjort dig något, jo, jag finns.. Men det ska väl inte va så illa eller? 
Ibland undrar man asså.

If you say I'm nothing one more time, I will show you how nothing looks like.

Utan Bilder

Lite tråkigt att sitta vid en dator utan bilder kan man ju säga. Tänkte uppdatera min mobil men kom på att den är ju ansluten till min andra Mac som är i skolan -.- Jippie! 

Jag, min brorsa och den bästa ever ska alldeles strax hjälpa pappa med maten. Tror på att det kommer bli något riktigt smarrigt! Jag och Anton har 4 månader idag :'D Så mys middag ska det bli! :) 

Vad hittar ni på ikväll? :)

 

Äntligen en fungerande dator!

Jag lämnade in min dator imorse hos it tekniken i skolan. Han ska instalera om den osv. Så jag fick en ny Mac imorse! :D  Jätte skönt att ha en dator som fungerar att va ute på nätet på! Det ända som jag inte gillar är att tangenterna på datorn är ganska sega. Men den har lite andra skador på locket också så den som haft den innan har säkert tappat den eller något. 

Just nu har vi entreprenörskap i skolan, sista lektionen. Vet inte riktigt vad vi ska göra faktiskt. Vet bara att vi ska baka om en stund! :D Vår lärare slutar och då ska vi göra något avslut tillsammans typ. 

hoppas vi får göra kladdkaka eller något. 


Fy skäms!

Fy vad jag skäms över att jag inte bloggar! :( Funderar på att bygga upp min blogg som jag egentligen vill ha, och när jag sedan har ordentligt med tid köra igång med den ordentligt. Men än så länge kommer jag stanna kvar här! 

Vi slutar om 8 minuter, då ska jag och Linnea in till centrum och kolla på massa roliga saker ;) 
ungefär vid fem så ska jag och min bror träna. Haha, det behövs verkligen men ska ta det lite chill eftersom jag har varit sjuk. Men det ska bli skönt att komma igång! Efter det kommer anton hem till mig, det var inte det som var tanken först men så blev det. 

Filmen igår var förresten helt underbar! Guuud vad jag älskar den, lite sorgligt att det inte kommer några fler nu :/ 

Foto: Jag

Jobbat lite i illustrator

Under den här lektionen har vi jobbat lite med illustartor Cs6.
Om en stund ska vi gå igenom lite i inDesign. 
Blev inte riktigt nöjd med vattnet, hade velat ha det mer verkligehetstroget. Men det var hyfsat dvårt. Så får ta det någon annan gång ;) 


Vad tycker ni? :)
 
illustrator: Jag

premiären!

Jag jossan och bella ska iväg med några av deras vänner och kollar på den sista delen av Twilight filmerna idag! :D Den har jag verkligen väntat på väldigt länge. Efter det kommer jag åka hem till Bella och sova hos henne, eftersom det blir sent så orkar jag inte åka hem. 

Jag vet att min bloggning ligger på 0 just nu. Men har mycket i skolan som jag måste prioritera innan :S Så det kommer blir något inlägg här och var. men inte 4 om dagen kanske ;) 
 
Foto: Jag

Mathildasmedia.blogg.se

Har startat min skolblogg för ca en vecka sedan. Ta gärna en titt på vad vi gör under lektionerna och vd vi lär oss. Sprid gärna vidare ;) 

Foto: Jag

Godis!

Måste verkligen säga att det blev en bra start på morgonen! Godis och film i skolan sen slutar vi vid 11! 
Jag och Linnea tänkte åka in till Täby en sanbbis och kolla på lite kläder. Sen åker jag tillbaka till stallet. 

Kommer vara i stallet ganska lång stund innan jag ska rida så kommer försöka plugga lite. 
Blogg.se appen har slutat fungera för mig igen :( 
Så det här är nog det som kommer upp idag  om jag inte hittar ett öppet nätverk någonstans. 
 
Vad ska ni hitta på ikväll? 

Jag & Linnea :D 

Filmdags!

Nu är det filmmys med fruktsallad och massa filtar! Eclipse får man ju inte missa ;) 

Medans jag väntade på mamma i åkersberga så hittade jag några nya kläder. Ett par jeans och en mörkröd långärmad. Ska ha dom imorn, hihi ;) 

Hoppas på att vi slutar vid tolv imorgon. Våran lärare på eftermiddagen är sjuk och resten av ettan får sluta på förmiddagen tack vare det, så vi borde också få det tycker jag :O 

Foto: Jag

Veneto 6 November

Jag hade rätt! Jag fick rida någon av dom jag gissade på ;) 
Hade Veneto, lilla skrutten. 

Vi tog det ganska lugnt på lektionen då hästarna hade blivit vaccinerade tidigare under dagen. Vi jobbade med framdelsvändingar och ryggnignar. Det gick ganska bra med framdelsvändningarna, han ville gärna gå lite fort fram i vändningarna. Annars gick det bra tycker ajg. 

Va ganska skönt att vi tog det lite lugnt, för jag hade nog inte orkat rida ett hårt mördar pass. 
Är ganksa förkyld så hade nog haft feber idagh om det vart mycket hårdare ;) 


Foto: Jag

Sjukling

Ligger hemma hos Anton och försöker plugga..Kände mig ganska febrig igår kväll och även imorse när jag skulle gå och duscha och sedan åka till skolan. Men det blev så att jag stannade här istället. Har fått lite gort i alla fall :D 
Känner att det börjar gå uppåt nu! Hoppas att det håller i sig, vill verkligen klara skolan bättre. 

om två timmar ska jag ta mig ner till bussen för att åka hem. Ska möta mamma i berga så åker vi hem tillsammans. När jag kommer hem så ska jag kolla på en film som vi egentligen skulle kollat på i skolan men som jag gör hemma istället. Lite lugnare hemma och antagligen enklare att koncentrera sig på vad som händer.

Har lite historia som behöver fixas också, men glömde papprerna hemma -.- så kan inte göra det här :P

 
Foto: Jag 
 

Sommarhäst??

Är det någon som känner någon som, eller själva har haft en eller två hästar under sommaren? Inte jag vad jag minns i alla fall. Men det vore lite kul faktiskt J 

Jag och min kille snackade om att jag kunde jobba lite med honom hos hans morfar i sommar, jobba med hans mosters hästar typ. Det vore ju super kul! :D
Men då sa pappa, kan vi inte ha två hästar här istället över sommaren.

jag ba” Vaah!”! Då börjar man genast fundera på hur det ska gå med jobbet hur mycket man måste bygga om för att kunna ha häst i vårt gamla stall. För vi har allt som behövs för att kunna ha häst. Stora fina hagar och ängar. Fin ladugård. Tillgång till vatten på flera sätt. Och jätte fina ridvägar med variation och allt! Hur bra som helst. Det ända som behövs fixas är att rusta upp själva stallet, tex brädda boxarna.

Om ni vet hur det är att ha sommarhäst/ponny så får ni gärna berätta lite om egna erfarenheter eller tips eller så! :D

Foto: Jag, Liam

Twilight

Visste ni att det är Twilight ikväll? :D Klockan 8 på femman tror jag det är. både idag, imorn och på torsdag, vet inte om det är på fredag också? 
 
Det är i alla fall det jag kommer göra ikväll. Städa rummet sen film. Blev extremt godis sugen nu under lektionen, men nej jag ska inte äta godis! Så efter skolan ska jag sköpa lite fika innan stallet, tänkte passa på att köpa någon god fruk samtidigt så kan jag äta det ikväll istället. 

Någon mer än jag som ska kolla på filmen ikväll?? :D 
 

Är det lathet?

Jag vet inte riktigt vad det är..är jag bara lat eller har jag lyckats bli skoltrött på allvar. Skolka går inte för mig, får värsta ångesten. Klarar knappt att vara hemma när jag är sjuk, men ändå gör jag inget i plugget. Nu ska vi snart ha historia så inget facebook farmville eller bloggande under lektionen. INTE okej! Kommer jag lyckas hålla det? Knappast.. ;)
 
Foto: Jossan, knas! 
 

Världens segaste lektion!

Det härvar första gången som digitalt skapande lektionen tog extrem lång tid! Bara hoppas på att vi kan få sluta lite tidigare! 
Slut om ca 10 min.

Vi jobbade i ett nytt pogram för oss, illustratior. Usch och fy va svårt det va! Vissa saker krånglade också för oss :( 

Så jag är inte så jätte nöjd med resultatet faktiskt :( 

Undrar vad det är för lunch, är galet hungrig!
 
Den här gjorde jag, fult enligt mig. Inte direkt nöjd, men det var det vi gjorde i alla fall på lektionen. 

God morgon!

Blev inte mycket som jag hade tänkt igår, lyckades inte få över mina filer till hårddisken så u får jag va väldigt noga med vad det är jag sparar. Mitt rum ser också lika bombat ut som innan, får kanske fixa det ikväll istället. Men lovar inget. Känns inte som att det är någon idè ;)


Hittade något som jag kanske kan svälja på morgonen nu! Naturell yoghurt med frysta hallon på som jag ”krossat” sen lite socker på för att det ska smaka lite bättre, men ska försöka ta bort sockret mer och mer när jag vänjer mig vid smaken av yoghurten. 
Har blivit hyfsat förkyld igen så ska verkligen satsa på bra frukost så kanske det blir lite bättre? Det ät det jag hoppas på.

Ska rida ikväll! Hoppas på att få rida på Rommy, veneto eller natte idag. Var ett tag sedan jag red på natte! :O

Foto: Lina Brottman


 

Fullt!

Haha, jag fick inte panik den här gången. Men ännu en knas grej har skett med min dator, hårddisken är full!!!
Det blev mitt projekt ikväll, sen hur långt jag kommer hinna vet jag inte. Behöver verkligen städa mitt rum också! Så vetef*n hur jag ska hinna om jag ska lägga mig i tid ;) 

Foto: Jag

Halloween meeting 27/10

Andra dagen på meetinget var det uppstigning klockan 7 och frukost ca halv 8.

Klockan nio gick första start.
Den första klassen idag var en stilbedöming, där skulle jag hoppa 80. Det gick bra tycker jag, gick nolla runt banan. Men fick väl kanske inte världens högsta poäng. Stil har aldrig varit riktigt min grej. Men det ska vi jobba på. Det jag satsade på mest var att ja kul och komma fel fri. Och jag hade både kul och kom fel fri ;) 

 

Andra klassen var en A:0. Alltså bara omhoppning. Cajsa tyckte att jag kunde satsa lite, så jag tänkte åtminstone lite snävare svängar. Men vill inte satsa för mycket, vill ju inte riskera att få fel.

 

Sista hindret var väldigt läskigt :O Det var både en vatten matte OCH vågplanket i en oxer. Oj vad läskigt det blev då! Tyckte i alla fall Rommy. Så fick ett stopp där, sånt händer. Jag red mot det en gång till, ännu ett stop. Men denna gång var mitt fel, jag lutade mig framåt och släppte lite på stödet. Vilket var väldigt dumt! Tredje gången så kom vi över.

Kan inte bli nere över stoppen den dagen. Det var liksom dom ända under helgen, om man bortser från framridningar. Det var ju även vår första tävling så man kan kanske inte hoppas för mycket. Är jätte nöjd över hur det gick och hoppas på att det kan fortsätta på ett bra sätt ;) 

 


Halvvägs är alltid något

Alltid jag att vara jätte stressad över skolan! Chilla lite, hallå! 
Men jag har i alla fall börjat med provet. Är på näst sista frågan men det är de två längsta. Skriva en analyserande text om en tecknad film du tycker är bra, och sedan ska jag berätta en massa om 10 olika filmer i "filmhistorian". Väljer en film och ett årtal och ska skriva om regissör, animations typ osv. Segt som sjuktton men det funkar. 

Tänkte försöka få lite grann gjort i eftermiddag. Först ska jag till Liam sen ska jag försöka städa mitt rum och göra klart några animationner som jag inte hunnit klart med. Mitt mål är att bocka av så mycket som möjligt som ligger och väntar på hög. Det måste göras någon gång, lika bra att få det gjort. 

Men jag tror att jag ska satsa på att sova lite mer idag. Fick lite lite sömn inatt, känns både i kropp och själ. Huvudet bankar, blir ju inte bättre av att jag satte i mina gummisnoddar i tandställningen igår igen. Kan ju inte öppna munnen :O 
Får ta en kopp te nu och tänka på sköna sängen som väntar hemma. 

Foto: Jag
 

Tagga prov!

Första man gör på morgonen nu då blir att skriva prov -.- Men det får väl gå bra, borde ha gjort det för flera veckor sedan så det är bara att göra det! 
Men jag vet inte vart Linnea är? :O 
Hoppas hon inte är sjuk eller något :S 

Vad ska ni göra nu under dagen? Är det bara jag som startar första dan efter lovet med ett prov? 
 

Bowling bruden

Idag fick vi faktiskt träffa min pappas tjej för första gången! Det var välldigt nervöst innan. 
Liksom, "hur är hon?, är hon trevligt?, hispig?,hemsk??". Men jag tycker inte att det var något att oroa sig över, hon var super trevlig tycker jag! Vi träffades i Täby för att spela bowling. Vi körde i en timme, och jag kom 3:a. Men jag tror att jag fick typ 6 eller 7 strikes!! :D Haha, värsta bowling bruden asså! 

Gissa vem som vann? Ann, sen kom pappa och sist Oscar. Men det var kul och trevligt.
Efter det så käkade vi på en resturang, det var ganska gott. Jag åt den Asiatiska rätten, "fyra små rätter", kycklingen var lite torr, annars var den super! Efter det glass och banan ;) 

Vi åkte en snabbis till själva centrum efter det, jag ville kolla efter ett par ordentliga jeans. Men jag glömde att det var söndag så allt hade redan stängt klockan 6, vi var där ca kvart över. Får bli en annan gång att hitta jeans. 
 
 
Foto: Jag

Det var länge sedan man hörde..

den gammla sköningen! 
Kommer ni ihåg Daniel Adams Ray? Det gjorde kanppt jag, men så hörde jag den imorse på radion. 
Man sitter atomatiskt och nynnar med i texten, eller det gör i alla fall jag ;) 

http://www.youtube.com/watch?v=71PrWLvO7Z8
 
Saknar mitt hår som jag hade i sommras :(