Fuskar bara liite mamma..

Hehe.. Ibland måste man få fuska lite. Jobbade ju idag från halv 8, kom hem halv 5 och då är ingen hemma utan dom är och kollar på HD bio medans jag jobbat -.- Fööösk! Så om dom kollar på bio så fuskar jag hemma med att ta en choklad kaka heeelt för mig själv och en goding till Red bull! :D 
Jag som bestämde mig igår för att förska vara nyttigare. Men men.. det kommer väl det också.
Ska åtminstone träna idag, ska upp till stallet när dom kommer hem, sen ska jag ta en springtur hem på 6 km! 
Nu jäklar gör vi hårt från början..! 

Hur orkar jag med mig själv? ;) 
Foto: Jag


You light up my world ♥

Foto: Jag
Utan dig vid min sida just nu vore svårt..utan dina armar som håller mig hel vore katastrof. 
Love you more than you know ♥

New phone?

Den här lilla bebisen kommer förhoppningsvis vara min om någon vecka! :D 
Jag ska bara få min lön från jobbet så ska denna sköning beställas! 

Bild från Experts hemsida.

  • Android 4.0 HTC Sense 4
  • 1GHz processor
  • 5 megapixelkamera, f2, 28 mm
  • Beats audio
  • Bluetooth, WiFi
  • 3,5 mm stereoplugg, mikro-USB 2.0
  • Låter ganska bra det där tycker jag! Hoppas det blir som jag vill, behöver verkligen en mobil jag kan lita på.. Litar inte alls på Samsung längre, så det märket får en stor fet Diss från mig! 

Kram

Workout??

Ja hur blir det imorgon..? 
Jo, blir så här..
Uppstigning senast 6:30 far att ta mig till jobbet på tempo ;) 

foto från google, Ljusterö portalen.

Mitt jobb fast på vintern, nu finns även en ny ingång och en ny utbyggnad ;D 
Sen bär det av till stallet och Persikan! Tänkte träna lite mer halter och bakben. 
Sen...
Seeen..
Då jäk*ar är det min tur att få en workout! Jag ska ut och springa, annars nedrans asså!
Behöver verkligen det här känner jag, måste ut och släppa alla tankar någon gång och inte sitta inne och lata mig och gömma mig för allt. Måste släppa taget om detta ansvar..om alla måsten och bara köra så mycket jag orkar. 
Puss & Kram på er! Godnatt! ♥

My life right now.

Just nu har mitt liv varit en liten berg & dalbana.. Det har hänt mycket possitiva saker samtidigt som en del saker jag gärna hade sluppit har hänt.
Mitt liv har en tendens att sticka mig i ryggen, like this wasp did..
 
Foto: mammi
 
När jag för en stund är riktigt glad så är det något som sticker till och drar tillbaka minnen och nya problem.
Men sånt är livet eller hur? Man får leva på de där stunderna då inget kan vara bättre. även fast de kanske inte är så ofta så är det alltid värt något.

Ett sms jag kommer kolla på mycket var ett jag fick av en underbar kille idag ** <3  " You so easy too love and I don´t wanna lose you :* " <3 **
Just a text like that helps <3 
 
Annars har jag under den senaste veckan mest jobbat, har varit i stallet 4 gånger typ även träffat Anton. Så jag har gjort en del, då jobbet tar upp 9 timmar av min dag. Hehe, så datorn har inte riktigt i närmaste laget ;) 
Kram // Tilda 

I´m Back!

Heej igen mystiska blogg! :D 
Har varit borta ett tag som ni märkt.. Men det har haft lite fullt upp. 
Men nu ska jag föörsöka få fart på bloggandet igen, ni vet ju hur det gått tidigare men ska försöka sköta det lite bättre ;) 
Nästa vecka åker jag till Roo igen och jobbar på lägrerna i en vecka så då kommer ju det vara dött. Men veckan efter det är jag ledig ända fram till skolstart!!!! :D 

 
Jag kan fortfarande inte se hur många besökare eller sidvisningar jag haft :O Så det känns ganska konstigt att skriv eftersom jag inte ser att någon vart inne och läst. Men förhoppningsvis så kommer det tillbaka snart, har skrivit till blogg.se om det så jag hoppas på det bästa.

Nu ska jag sätta mig och planera lite inlägg och planera veckan i detalg ;) Pöös! 

 

Äntligen!

Har stora förväntningar på den här dagen! Äntligen är detta underbara väder här :D 
Jag jobbar inte idag, och jagf ska upp till stallet och rida Peach lite senare. Nu ska vi typ gå ner till vattnet och bada och sola. Har redan strtat lite på det där solandet. Det var typ det första jag gjorde när jag gick upp ;) 

Nu laddar jag över lite bilder från kameran så den är tom tills vi går ner till vattnet och så jag kan fota i stallet :) 
Tänkte försöka vindsurfa idag!! Haha...önska mig lycka till. Det är helt galet svårt! Hoppas pappa lyckas fota en bra bild så ni kan få se hur knaaas det ser ut! 
Det är riktigt kul! :)

Foto: jag
Såhär är vädret idag! Helt underbart!
 
Foto: Jag
 
Kraaaam på er! 
 

Alltid detta kaos!

Det här med att missa bussar alltså.. Det är helt Kaos! 
Jag var ju inne i Norrtälje idag hos bästa, och tredje gången i rad nu missade jag bussen hem! -.-
Haha, och idag var det faktiskt inte med flit. Vi kom precis fram till stationen och då brummar den där j*kla bussen förbi framför tårna på mig. Jag vill ju inte direkt kasta mig framför bussen för att komma med, mig gör det ju inget ett få stanna med honom en stund till men min pappa var ju inte direkt så glad..hehe ;) 
Första gången kan jag faktiskt erkänna att det var mitt fel att jag missade den, råkade ju "fastna i filmen" så jag inte märkte att bussen gick. Andra gången så försökte vi hinna men vi kom halvägs ner och då gick bussen. Bara att knalla hem igen ;) 
Men somsagt det gjorde inte mig någonting, bortsett från en lack far när jag kom hem. Men det kan jag ta..

Det knasiga är att jag brukar aldrig missa en buss, har typ aldrig gjort det förut! Men nu ba "WooOOpssii!"
HAha ;) 
 
Foto: Jag
Bild från stan, inte från norrtälje.
Det här är ända bilden jag har från norrtälje faktiskt! :O 

Foto: Jag
 
Kram♥

Hemma igen!

Nu är jag hemma igen, det har jag dock varit sen i onsdags.. Men jag har jobbat heela tiden och idag så var jag inne hos min bebe ♥

Somsagt så har jag för det mesta jobbat, så just nu är jag extremt trött. Så ni får kanske ursäkta min sämsta uppdate men sånt händer ibland.
Jag träffade Saga och Peach igår i stallet. Och Peach ska ha fått på sig sin sko ordentligt igen idag. Så tror jag kan rida imorgon!! :D 
Ska bli så underbart att få komma igång med ridningen igen, har inte ridit på en och en halv vecka typ och det känns som flera månader. Helat galet! ;) 

Foto: Jag
Knaaaaas katt! 

Shit pommes!

Haha, asså ja, vad ska jag säga? Börjar man bli sjuk eller..? Nej inte alls är pigg som en jag vet inte vad, nene håller på att somna kl 8 på kvällen -.-
Tänkte träna lite sen tar jag nog och träffar kudden. Imorgon ska jag äntligen få träffa bästa människan! Efter en vecka, som kännts som tre..

Fixade lite med Peach idag efter jobbet, rider inte då hon har tappsko och hennes hov behöver vila. Hoppas hovslagarn hinner komma innan tisdag. Sen måste jagverkligen komma igång med att rida henne igen :) Saknar skruttan.
Nej godnatt på er nu! Vi hörs på onsdag kanske, kommer inte ha någon uppdate nu när jag inte är hemma i några dagar tyvärr. Men jag kommer sen igen.
Kramisar!♥
 
Foto: Jag 
 
Foto:jag
 
Foto: jag. Stockholm

Sjuk?

Igår var en helt galen dag..! Egentligen inte men det känndes så. Jag öppnade på jobbet så upp kl 6 var det sen jobb till 14, hem och så typ bara dog jag! Haha, jag var helt slut! :O 
Nu har jag typ ont i halsen så f*n om jag bilr sjuk igen! :( 
Om 40 minuter så ska jag ta mig till jobbet igen, sen får jag se om jag ska upp till stallet ikväll då jag kanske ska iväg till bästa imorn. Och känner mig lite illa till mods om jag låter henne stå i två dar just nu. hon kan få vila på tisdag så kan jag rida idag och imorgon på morgonen. Då är det inte lika varmt heller. Men idag regnar det ju så får se hur glad hon är när jag kommer upp ;) 

Och jag hoppas, hoppas på att jag inte blir sjuk nu. Det vore så dumt, på sommaren och allt. Med en massa jobb och stall som behöver fixas och dessutom massa vänner man bara måste träffas, men det känns ju inte så jätte bra om man är sjuk. Då kanske dom också blir sjuka och då är deras sommar förstörd. Nej det kan vi hoppa över tycker jag! :) Bäst att jag håller mig frisk.


Foto: Jag
Fösta bilden jag la upp på¨nya blogg.se.
Hörs senare ikväll om jag inte måste städa en massa när jag kommer hem.
Kram!♥

Fredag den 13!

Undrar hur denna dag på jobbet kommer att gå? 
Fredag den 13:e och det åskar plus att Peach tappat ännu en sko. Tredje den här veckan? :O
Eftersom hon tappat sin baksko så red jag ju självklart i ridhuset och jag tog det bara lugnt. Men hon blir bättre och bättre i formen för varje dag som går tycker jag! :D
Hon kommer bli så fin när hon fått lite mer muskler!

Nu måste jag ta mig iväg till jobbet tyvärr. Kommer inte komma hem först vid halv 9 ikväll så får se om jag hinner ta mig in hit igen. Men det borde jag ;) 

Önskar att det var sånt här väder nu, och inte åska!!
Foto: Jag
Såhär fint väder va det igår runt 1. Komsi komsi väder!! 
Haha, kram på er ♥

Guuud vad skönt!

Äntligen har jag hittat dom! Äntligen är dom mina! :D 
Ni vet stövlarna jag la upp för någon timme sedan? Dom står nu snyggt i mitt rum. Så himla skönt att äntligenha hittat något som passar!!
Jag fick även med mig lite andra saker hem :) Vilket jag tycker var väldigt kul, en jacka, nya ridbyxor, stövlarna sen häl ilägg till stövlarna som jag kommer att ha tills lädret dragit ihop/ töjt ut sig som det ska. 

  
Foto: från Hööks
 Hittade bara bild på skorna, inte på det andra tyvärr. Men jag är välldigt nöjd i alla fall :D Kanske kan fixa någon bild som jag själv tar, men det får vi se ;) 
Nu ska jag i alla fall ta en liten nattmacka och juice för att sedan tagga till sängen. Även fast jag inte gjort så mycket idag så är jag väldigt tött. 
Och imorgon kan jag inte sova till 11 heller då jag ska åka till stallet kl 9 och sen jobba kl2. Så kanske inte världens uppdate imorn, men ska göra mitt bästa. 
Godnatt kram på er alla! 

Något ni kanske inte visste..

Som ni vet så är ju mina största intressen att rida och fotografera. Men jag har även ett annat litet intresse som inte så många vet om. Faktiskt så gillar jag Speedway väldigt mycket, haha. Lite konstigt kanske men det är riktigt spännande! För något år sedan så hade jag koll på svenska lagen och grejer. Det har jag inte nu, men jag tycker det fortfarande är kul att kolla på! 

 
Foto: Från Swindon wed.

Har varit och kollat på en match en gång, men det var många år sedan. Den var någonstans i närheten av Norrtälje. Rospiggarna och piraterna var det som körde. Det var då jag började tycka om speedway. På vägen dit var jag bara sur, "speedway vad är det egentligen??" Men när vi åkte därifrån så fastnade jag för det på något sätt. Skulle gärna åka dit igen och kolla! Haha! Då vet ni det, mitt lite udda intresse.
Kram!♥

Snyggingen!

Äntligen Äntligen Äntligen! 
Nu ligger min nya hjälm på hyllan i rummet! Haha, låter kanske lite fånigt, men jag är verkligen super glad över den!
Det är bara an hjälm egentligen, men för mig betyder den mycket! Haha! ;D 



Foto: jag, från igår.
Senare kommer kanske en liten hemlis fram, som ni kanske inte visste om mig. Meeen som går att klura ut då det gäller mina intressen ;p Kram på er! 

Inte det jag trodde

Hej och godmorgon! Eller ska jag kanske säga eftermiddag istället, det är i alla fall inte morgon längre ;) 
Har varit ute på en morgon promenad med pappa och Oscar (min bror), Oscar sa att han aldrig mer tänker gå med oss igen..haha! Vi gick ca 5 km skulle jag chansa på. och Oscar tyckte inte det var så kul då han precis gått upp. Hehe, men skönt var det i alla fall. Men vädret var ju inte som jag trodde. Frågade pappa igår om han visste vad det skulle bli för väder, "som det var idag tror jag", fick jag som svar. Och igår var det ju lite grå mulet. Men idag skiner solen som jag vet inte vad! :D Blåser gör det dock men det är inte speciellt kallt för det. Får se om jag tar mig ner till bryggan och solar lite senare.

Jag har kollat lite på Hööks hemsida på nya ridskor. Mina som jag har nu har gettupp helt och hållet! -.-
Men den här gången skulle jag vela ha ridstövlar. Men det är galet svårt att hitta några som passar!! :O 
Antingen så är dom för vida/långa i skaftet eller så är skon förliten. Men nu hoppas jag på att jag har hittat en som kanske passar. 
Arezzo Horsehead, ringde in och fråga vad dom hadde in eller på lagret och dom hade en storlekt 38 kvar! Hoppas den passar, skon är lite längre i skaftet men dom sjunker ju ihop lite gran och runt vaden är den 32-33,5. Vilket borde funka då jag knappt har 33 utan byxa och strumpor. Får bara hoppas på att skon inte är för liten, har 38/39, för det mesta 38 så nu håller jag tummarna. Behöver verkligen nya skor/stövlar.


Foto: Från hööks ridsport!

Rush hour 3

Sitter nu i soffan med pappsen och lillebrorsan, vi sitter och kollar på Rush hour 3! :D Den är galet kul..! ;) 
Var uppe i stallet idag igen och red på Peach. Vi red i ridhuset igen och den här gången tog jag bettet, tänkte att det skulle vara kul att testa rida på det också. Och det gick faktiskt riktigt bra, speciellt i traven då gick hon som en liten prinsessa. Imorgon tänkte jag att hon skulle få vila så ska jag rida på fredag igen och sedan på lördag med Saga är det tänkt. 
Imorgon är jag också ledig, det känns jätte konstig. Har typ hur många timmar på mig som helst utan att ha något speciellt att göra. Kommer nog sitta en stund vid datorn i alla fall ;) 
Ha en trevlig kväll om vi inte ses ikväll! Kram! 
 
 
 
 
 

Eran tur nu? ;D

Foxwoman kommer åter igen ha en tävling om att vinna en snygg bloggdesign. Tänkte vara med igen och tävla om den, men tror inte jag tar två flugor i en smäll. Men kul att vara med är det i alla fall! 
Men ni kan ju också vara med och ta chansen till den snygga desigen. Helt klart värt att vara med!
Länken till tävlingen hittar ni här -->http://foxwoman.blogg.se/2012/july/annu-en-design-tavling.html

Foto: Från http://foxwoman.blogg.se/2012/july/index.html
Lycka till! ♥

Måste betyda något!

Godmorgon på er! 
Den där fyrklövern som jag hittade i Peachs sko igår måste verkligen ha betytt någonting! :D 
För gårdagens lektion gick super! Jag var bäst på fotboll (*HOST*) haha nej men jag var i alla fall inte lika feg som förut och fick till några bra skott så min lillebror duckade ;) Jag fick prata med bästa pojken, som jag saknar något extremt!♥ Sen sov jag som en gud, gick upp och tog en springtur som var typ dödande..! Men det var väldigt skönt och gick bra. Min hjälm har kommit så den ska jag och pappa åka och hämta vid tempo idag! Dessutom så får jag bästa bekräftelsen när jag loggar in här på blogg.se! Foxwoman hade skrivit till mig om att jag har vunnit hennes designtävling!! :D 
Kan morgonen kännas mycket bättre? 
En liten smygtitt på den snygga desigen hon gjort till mig!
Foto: Från http://foxwoman.blogg.se/!
Hoppas eran morgon vart lika bra! Kramar!

Ojoj..nu blev det visst såhär..

Hehe, wooops. Nå blev allt sådär knas igen..
Haha.. nää men ni känner säkert igen er när man verkligen verkligen vill blogga, man vill komentera så fingrarna glöder och redigera bilder till headers osv. Men man är helt änkelt för trött för att hjärnan ska gå med på dessa saker :P
Så är det just nu, så tänker faktiskt vara lite tråkig och gå å lägga mig, thihih!
Imorgon viskas det ju om att det ska bli usch och fy väder så blir nog en del data då, om det inte åskar. För då kommer jag gömma mig under täcket. Haha! Åska är mysigt men samtidigt väldigt läskigt! Vågar inte sitta nära fönster av någon anledning ;) 
Lång dag idag med tidigt jobb, träning,ridning och fotboll.. då är man hyffsat trött på kvällen. Så godnatt på er hjärtan! ♥
 
Foto: Jag

Härlig kväll!

Åkte till stallet runt 18 idag och trodde det var typ 30+ där!?! Det var det ju såklart inte, men det kunde ha vart så. Jag tog in fina Peach och hade då turen att hitta den där fyrklövern! Tror den gav tur faktiskt! :O För det gick väldigt bra att rida och resten av kvällen blev också super! Har längtat så efter en fantastisk kväll, och den kommer om några dagar, mer får ni veta någon annan dag ;) 
Även fast den förhoppningsvis bästa kvällen på länge inte är först om några dar så var denna inte helt fel den heller! 
Jag jobbade henne lite lugnt i ca 30 min. Mer hade vart lite hårt för henne då hon inte är igång ordentligt och det var väldigt varmt och kvavt i ridhuset. Tror jag ska försöka rida lite ute på ängen imorgon! Men jag jobbade inte så hårt, vi gick mycket mycket på volter och försökte mjuka upp lite muskler. Hon blev riktigt fin där tillslut. Tror hon kommer bli fantastiskt fin när hon byggt lite mer muskler!! :D 
Efteråt stod jag och mös med en nöjd pålle i stallgången ett tag ♥ 

När jag kom hem sedan så spelade jag faktiskt lite fotboll! :O Hör och häpna, jag, alltså jag som är så gaalet bollräd körde fotboll med min lillebror och far. Det var riktigt kul, tyckte i alla fall dom då jag halkade i gräset hela tiden -.-
 
   
  

Yessh! ;) Satsa på grimman!


Är med i stallflickornas tävling om att vinna en grimma, finns tre olika färger ;)
Gör som mig och var med ni också! Länk till tävling -->
 http://stallflickornas.blogg.se/2012/july/vinn-en-grimma-i-valfri-farg.html#comment
När ni ändå är där kan nu ju kollain resten av deras blogg också! -->
 http://stallflickornas.blogg.se/index.html

 
Foto: Från Stallflickornas blogg! :) 

Fyrklövern ♥

Man har ju hört att fyrklövrar ger tur..det kanske dom gör. Om man haft turen att hitta dom! Jag hade aldrig i mitt liv hittat en fyrklöver faktiskt. Och vi har hela gården full med klöver. Min kompis var ju här nu i helgen hon hittade Fyra fyrklöver!!  :O Helt crazy! Tror jag ska ligga och lusleta någon dag..haha, tror inte jag har mer tur då men det är värt ett försök! 

Idag, i alla fall så, var jag uppe i stallet. Och i Peachs baksko satt en fyrklöver!! Det måste väl betyda någonting eller hur? :D Jag blev hur glad som helst! Har ni haft turen att hitta en fyrklöver någon gång? ;) Kram!
 
Foto: Jag.

Veckan blogg hos Poniiriders! ;D

Var med i tjejernas veckans blogg! :D http://poniiriders.blogg.se/2012/july/veckans-blogg.html#comment

 
 
Foto: Från poniiriders blogg! 

Godnatt ♥

Blir tyvärr inga bilder ikväll, blev helt galet trött nu. Kom som värsta chocken så får se när några bilder kommer upp ;) Snart förhoppningsvis!!
Pappa och jag var ju då ute och gick idag, det var såå mysigt! Om man bara hade en häst alltså.. här finns det hur bra vägar att rida på som helst! Finns ett stort urval, långa, korta, steniga, plattta, breda, smala, uppåt, neråt, vidvattnet, på bergen..Ja ni ser det är jätte mycket. Och speciellt en väg, den jag och pappa gick den är lagom lång, har fina galoppsträckor, breda stigar, smala stigar, stenar och diken(små) och såklart rötter. Så hästen får jobba med benen och verkligen vara med för att hålla koll på fötterna. Stigen har allti i ett enligt mig! :D 
Vore awesome med egen häst här!!
Kanske tar en tur i skogen någon gång då kameran hänger över axekn, då kan ni få se lite hur det ser ut! 
Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig, bäst så för snart har jag nog huvudet på datorn..hehe.
Godnatt & Kram på er!!!! :D 
Foto: Jag.
Bild från ridlägerveckan :) 

Stallet idag

Efter jobbet idag så åkte jag upp till Peach för att rida henne. Det var galet varmt så imorgon får jag rida senare på kvällen och hoppas på att värmen lagt sig lite.
Meeeen, såklart så hade ju då Peach tappat sin vänstra framsko -.- Hon hade redan tappsko på den vänstra bak men det går att rida med i ridhuset. Men när hon tappar framskon så blir hon ungefär "halt". Kanske inte halt halt, men hon tycker ju det gör ont och liksom börjar halta. Sen såg jag även en söm på högerbak som satt lite tokigt, men hade tur med att Sandra kom förbi, så hon slog in den lite åt mig. 
Så det blev ingen ridtur för mig idag tyvärr. Borstade och pysslade med henne lite extra istället ;) Sen självklart fotade jag i hagen. Bilder kommer lite senare ikväll hade jag tänkt. 
Imorn kommer hon att få nya skor så då kan jag förhoppningsvis rida på kvällen om hon inte gått av dom igen, men det vore ju olyckligt.
Foto: Jag! Tagen idag i hagen.

Nu ska jag ta en sväng ut i skogen med pappsen, ses ikväll! 

Ännu en tävling, Var med ni också!

TopElite driven av en 14-årig tjej som är super duktig på att fota och satsar mycket på hästarna! Hoppas att allt går som hon önskar!! ;) Hon har fixat en tävling för Dagens blogg, tre vinnare som kommer få en länk framför 700 andra bloggare!! Låter spännande eller hur! Men pass på hon väljer ikväll/imorgonbitti! ;)
länken till tävlingen här --> http://topelite.blogg.se/2012/july/dagens-blogg-hos-topelite.html#comment
Länken till TopElite här --> http://topelite.blogg.se/ ;) 
Foto: Från TopElite! ;) 

Jag är med och tävla hos Topelite.blogg.se om ett pannband i valfri färg. Var med du också!

Mycket tävlingar på G! Men det är bara kul! Var med du också!
Länken till hennes blogg har du här --> http://topelite.blogg.se/ Helt underbar blogg! 
Foto: Från hennes blogg! 
 
 
 
 
 

Tävlar om ett Scapa Schabrak hos Nellie Berntsson!

Tänkte vara med och tävla om ett Scapa schabrak hos Nellie Berntsson! Man kan alltid hoppas att det går vägen, och att vara med skadar ju aldrig. Var med ni också vetja! :D Här är länken till tävlingen på Nellies blogg: http://nellieberntsson.se/2012/07/08/nellieberntsson-se-i-samarbete-med-tophorse-se/#comments
Nellies blogg: http://nellieberntsson.se/ :D 
Foto: Från Nellie Berntssons blogg! 
 

Sötnosen! ♥

kollade på lite bilder från gamla mappar och hittade en bild på min katt när han bara var några veckor!! :D 
Han var så liten och söt med sina blåa ögon! ;) Han är söt nu med men inte riktigt lika liten som han var då. 
Kommer aldrig glömma den gången då jag var hos dom som hade honom frånbörjan. Vi skulle steka pannkakor och Findus (min katt) somnade på min axel!! ♥ MEDANS vi stekte pannkakor! :D Det var så gulligt! 

Foto: min kompis. Gammal bild tagen men mobilen.
Det där var nog samma dag bara det att då satt vi i soffan.
Det här va han i våras! ;D 

Foto:Jag! 
Snyggingen! ;D 
 


Sommarmys för hästarna! ♥

 
 
Lite suddig, hehe <3 

 
 
 
Foto: Jag.
Lite bilder från när jag, Sandra och Linnea släppte ut hästarna. Men hästarna var inte direkt de busgladaste om man säger så ;) De ville mest gå och äta påengång då gräset var väldigt högt som ni ser.. :D 
Kram! 
 
 

En hel dags jobb

Godmorgon på er! 
Just nu har jag typ gjort en hel dags jobb.. ;O Gick upp 7:15 och var i stallet kl åtta där en klar borstad häst stod. Saga hade redan gjort iordning henne då hon var där tidigare. Vi red kanske i 30 minuter, räcker för dagen i alla fall. Sen var det inte så mycket mer att göra där då allt var klart! 
Det gick bra att rida Peach idag också! :D Kommer rida henne i alla fall minst två gånger till den här veckan hade jag tänkt. Fina hesten ♥
Foto: jag! Peach i hagen ;) 

När jag kom hem då ca en timme senare så städade jag det jag skulle ha städat den här veckan. Duktigt måste jag säga, haha. Har även beställt hjälmen som jag visa er igår! Hoppas den sitter bra och kommer så fort som möjligt! :D 

Nu kl 12 så ska jag ut och gå med pappa. Ville springa några km egentligen men jag har haft ont i halsen och lite feber "pustar" i veckorna så ska nog ta det lite lugnt. Och då passar ju en stavgångs promenad med pappa utmärkt! :D 
Får se vad jag hittar på när jag kommer hem, kommer antagligen sitta här med er en del då det regnar ute ;P 
Ha det gött så länge! Puss! 

Hjälmletande..

Har suttit i några dagar och kollat på en ny hjälp. Med tanke på att jag får köra moppen nu så kan det ju vara bra att ha en hjälm också ;) 
Men det är just det att jag inte vet vilken jag ska ha!?  :O
Har fastnat för den här:
Bild från deras hemsida! http://www.twostroke.se/product.asp?product=24737 :D 
Jag tycker det är jätte svårt att välja, hehe. Vad tycker ni? :) 
Kram! 

Tävlar om en bloggdesign! :D

Tänkte vara med i Foxwomans tävling om att vinna en bloggdesign ;) Man kan ju alltid hoppas att det går vägen! 
Gör det ni också och titta in på hennes blogg http://foxwoman.blogg.se/2012/july/index.html !! 

Här är en länk direkt till tävlingen! :)  http://foxwoman.blogg.se/2012/july/tavling-vinn-en-bloggdesign.html
Foto: Från Foxwomans blogg! 
 
 
 
 



Äntligen!!

Sommarvärmen välkommen!! ♥ Du är mer än välkommen! Saknat dig så! 
Äntligen lite skitsnack på bryggan med vännen med bad och sol. Tyvärr var flera underbara personer saknade, som jag bara måste träffa snart!!

Det var fantastiska 21 grader i vattnet! :D Och 27 grader i solen! Hade ni också så bra väder?
Foto: jag
 
Nu sitter jag i soffan med en lite smått svidande mage efter all sol och ska kanske kolla på en fantastisk film! War horse! Såg den hos mormor för första gången, jag var nära att börja gråta flera gånger. Kommer nog göra det nu med hehe.. ;) 
Kraaam på er bästa! 

Slapp med vän och hästarna!

Efter en vecka med prov, stockholms besök och en massa jobb, jobb, jobb..! 
Men har även träffat bästa killen! ;) Kommer sakna han som f*n när han inte är hemma nästa vecka.. :( 
Idag kommer min kompis hit, Jossan :D Gud va länge sedan det var jag träffade henne!!!! :D 
Jag har inte träffat bästaste vännerna sen skolavslutningen..det känns jätte hemskt! 
Om det är bra väder så ska vi bada förhoppningsvis, har inte badat någonting i sommar än :O Haha, vilket är fel! 
Sen kanske vi kolla på War horse! Den filmen är sååå bra! Eller hur? Har sett den en gång förut, hemma hos mormor. Var när till tårar flera gånger! Kommer börja gråta idag också, haha! 

Imorn har jag bestämt träff med Saga och Peach ( hästen ). Då ska vi rida lite sen så kommer jag börja rida henne mer och mer medans fina Liam är ute och äter sig rund som en tunna ;) 
JUSTE!!!! Bilder från då vi släppte hästarna måste komma också! Får se när jag hinner få upp dom. Har mycket bilder att fixa med, ska skicka bilder till ridskolan från ridlägret och bilder till hästarnas ägare på marum. Det är inte direkt lite bilder och kommer nog ta några timmar som jag inte riktigt vill lägga på datorn..Men det får jag göra :D Om jag inte vill lägga tid på att skicka bilderna till dom jag fotat åt kan jag lika gärna sluta fota, och fota är verkligen något jag vill fortsätta med i mitt liv. Lika mycket som jag vill fortsätta med ridningen. 
Hästar och foto är mitt liv! ♥
 
Foto: Jag! Fina Peach! ♥

Veckan för mig

Min vecka har gått fort! Inte haft tidöver någonstans typ! ;) 
I måndags skrev jag moppe teori provet inne i stan! Trodde verkligen inte att det skulle gå bra då jag knappt hade hunnit plugga..somvanligt.
Men jag klarade mig! 56rätt av 70. Man behövde 52, så jag hade himla tur! 

I tisdags så var jag, min bror och morfar inne i stan och kollade. Vi gick först runt och kollade sedan gick vi till fotografiska! :D Dit ska jag verkligen åka igen, helt underbart!
Sen gick vi till skansen för att kolla på Allsång på skansen ;) 
Dead by April uppträdde, även Bazzhunters, Erik Hassle, Molly Sanden och någon till jag inte riktigt kommer ihåg ;) 
De två förstnämnda var de bästa såklart! 
Foto: jag. En fin kväll på skansen!
Foto: Jag. Skulle själv vilja filma där någon gång i framtiden!

Ridlägret v.26

På ridlägret gjorde vi lite olika saker varje dag. 
Tänkte berätta litegrann hur dagarna gick där borta ;) 

Söndag: På söndagen var dagen då alla barn kom och det var dags för provridning, alla behöll sina hästar efteråt! Vilket var riktigt bra ;) På kvällen gjorde vi inte så jätte mycket, vi lärde känna varandra lite bättre och så. 
 
Måndag: Då började lägret på riktigt, upp 7:30 för frukost, in med hästar 9:00. Första lektionen 9:45 andra 10:45. Sen lunch. Sen kom andra lektionen 14:00 och sista 15:00. Efter sista lektionen så var det dags för middag 17:15 i stora huset! Alltid lika bra lunch/middag där ;) När vi kommer ner därifrån så öppnar kiosken och det var dags för första gruppens stalltjänst. Då hjälper dom oss att fixa till i ena stallet åt hästarna. Efter det är det lek! Lek i ridhuset är alltid lika kul ;) kl 21:00 så var det kvälls mat och 22:00 ska alla vara i stugorna. 

Tisdag-torsdag: Så som måndagen såg ut såg resten av veckan ut. men det var lika kul varje dag! 
 
Fredag: Så var det kadrilj träning på förmiddagen sen var det uppvisning på eftermiddagen! Det var extremt kul att kolla på! Alla var så himla duktiga! Sen for alla hem, var när på att börja gråta varje gång någon gick..haha! 

Bästa första ridlägret jag jobbat på! Kommer alltid komma ihåg det!! :D 

Foto: Jag
Några fina blommor, och min första älsklings ponny som alltid kommer ha en speciell plats i mitt hjärta!  Fina Bulten!